Στίβος, ο κυρίαρχος των Ολυμπιακών Αγώνων

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

Τα αγωνίσματα του στίβου κυριαρχούν για ακόμη μια ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της betsson.gr. Σήμερα, διεξάγονται συναρπαστικοί τελικοί για τα 200 μέτρα ανδρών, τα 800 μέτρα ανδρών, την σφυροβολία ανδρών, τα 3.000 μέτρα steeplechase των γυναικών και τα 400 μέτρα με εμπόδια γυναικών. Αναμένονται αμφίρροποι αγώνες και ως εκ τούτου παρουσιάζονται ευκαιρίες για στοίχημα. Όπως και σε άλλα αθλήματα όπως για παράδειγμα στο βόλεϊ γυναικών που βρίσκεται στην προημιτελική φάση.

Στα 200 μέτρα ισχύει το ίδιο και με τα 100 μέτρα. Μετά το τέλος της τεράστιας καριέρας του Γιουσέιν Μπολτ, όλα είναι ανοιχτά. Δεν υπάρχει ένας αθλητής που να είναι ξεκάθαρα ανώτερος από τους υπόλοιπους και δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί. Οπότε κάθε λάθος ή σφάλμα πληρώνεται ακριβά και κάθε λεπτομέρεια παίζει μεγάλο ρόλο. Ιδίως σε μια κούρσα όπως ο τελικός όπου απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση και από τους αθλητές να δώσουν το μάξιμουμ για να τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις.

Στα 800 μέτρα, μια άλλη κούρσα με ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, οι Κενυάτες, Φέργκιουσον Ρότιτς και Εμάνουελ Κόριρ, είναι εκ των ισχυρών υποψηφίων για ένα μετάλλιο μαζί με τον εντυπωσιακό Νάιτζελ Έϊμος από την Μποτσουάνα. Στα 400 μέτρα με εμπόδια γυναικών, προβλέπεται μεγάλη μάχη μεταξύ των εξαιρετικών Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν και Φέμκε Μπολ για το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά στην ελληνική αποστολή, το καλύτερο που μπορούν να ελπίζουν σήμερα το πλήρωμα της κατηγορίας 470 στην ιστιοπλοΐα, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, είναι η 4η θέση καθώς θα λάβουν μέρος στην κούρσα μεταλλίων.