Ο πρώτος τελικός του Australian Open

Reading time1 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο ματς τίτλου μεταξύ της Άσλεϊ Μπάρτι και της Ντανιέλ Κόλινς

Έφτασε η στιγμή. Είναι η ώρα για τον πρώτο μεγάλο τελικό του μονού στο Australian Open το σπουδαίο τουρνουά Grand Slam του τένις. Για τον τίτλο του γυναικείου σιρκουΐ, Άσλεϊ Μπάρτι-Ντάνιελ Κόλινς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ φυσικά παρέχεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Άσλεϊ Μπάρτι ήταν από τα ισχυρά φαβορί για να φτάσουν στον τελικό πριν από την έναρξη του τουρνουά. Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και τις προσδοκίες. Είναι η πιο συνεπής και σταθερή τενίστρια του γυναικείου σιρκουΐ εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα. Είναι η πρώτη Αυστραλή που φτάνει στο ματς τίτλου στο Australian Open εδώ και 42 χρόνια, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως κανείς από τη χώρα, γυναίκα ή άνδρας, δεν έχει σηκώσει το τρόπαιο από το 1978. Η Άσλεϊ Μπάρτι ξεπέρασε εύκολα την Μάντισον Κις με 2-0 σετ στον ημιτελικό. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο 2022 έχοντας νικήσει και στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει για το μονό. Για εκείνη, να σημειώσουμε είναι και θέμα εθνικής υπερηφάνειας η διεκδίκηση του τίτλου. «Λέμε πως ως χώρα το τένις μας είναι επιπέδου Grand Slam, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για να σηκώσουμε το τρόπαιο», είπε.

Αποτελεί μεγάλη έκπληξη που η Ντανιέλ Κόλινς έφτασε στον τελικό. Όχι μόνο γιατί είναι το νούμερο 27 του ταμπλό, αλλά γιατί έχει περάσει μόλις ένας χρόνος αφότου ξεπέρασε σημαντικό πρόβλημα υγείας. Η 28χρονη από τις ΗΠΑ νίκησε με 2-0 σετ την Ίγκα Σφιόντεκ και θα λάβει μέρος στον πρώτο τελικό Grand Slam της καριέρας της. «Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά και δεν είναι εύκολο να συμβεί. Είναι απίστευτο το συναίσθημα που νιώθω», δήλωσε.