Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σερβίρει στο Open της Βαρκελώνης

Reading time1 λ

Η σεζόν στο τένις εξελίσσεται πολύ γρήγορα με συνεχόμενα ματς. Την Κυριακή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το Monte-Carlo Masters 1000 και σήμερα ρίχνεται στη μάχη του Open της Βαρκελώνης καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το γαλλικό Open, Roland-Garros. Παίζει με τον Τζάουμε Μουνάρ για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης που  προσφέρεται για live στοίχημα. Ο Ελληνας σταρ είναι το νούμερο δύο του ταμπλό και έχει καλές πιθανότητες διάκρισης.

Την ίδια ώρα αγωνίζεται και το μεγάλο φαβορί του Open της Βαρκελώνης, ο Ράφα Ναδάλ με τον Ιλια Ιβάσκα από την Λευκορωσία, ενώ η δράση περιέχει και τις αναμετρήσεις: Φάμπιο Φονίνι – Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες, Φεντερίκο Γκάιο – Αντρέι Ρούμπλεφ και Κέι Νισικόρι – Κριστιάν Γκαρίν. Πολλές επιλογές θα βρείτε και στο μονό των ανδρών για το τουρνουά Serbia Open με το πρόγραμμα να περιέχει τα ματς: Φιλίπ Κραΐνοβιτς – Νίκολα Μιλόγεβιτς και Μάρκο Τσεκινάτο – Ματέο Μπερετίνι. Τα δύο τουρνουά έχουν και «διπλό» των ανδρών, οπότε το κουπόνι διαθέτει πλούσιο πρόγραμμα.

Στη Στουτγκάρδη και στο Porsche Tennis Grand Prix «χτυπάει» σήμερα η καρδιά του τένις γυναικών. Το τουρνουά βρίσκεται στον πρώτο γύρο του και έτσι υπάρχουν αναμετρήσεις οι οποίες, τουλάχιστον στα χαρτιά, θα είναι εύκολες για τα φαβορί. Για παράδειγμα, η Αντζελίκ Κέρμπερ, πρώην νούμερο ένα στον κόσμο, παίζει με την Εκατερίνε Γκοργκότζε, το νούμερο 218 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το ματς της Κατερίνα Πλίσκοβα με την Ταμάρα Κόρπατς. Στο πρόγραμμα, επίσης: Μαρί Μπούζκοβα – Μαρκέτα Βοντρούσοβα και Γελένα Οσταπένκο – Στεφανί Βέγκελε.