Κόκο Γκοφ-Αρίνα Σαμπαλένκα (9/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μάχη τίτλου ανάμεσα σε Κόκο Γκοφ κι Αρίνα Σαμπαλένκα στο US Open με πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Ο πρώτος από τους δύο τελικούς του US Open είναι εδώ! Κόκο Γκοφ-Αρίνα Σαμπαλένκα κοντράρονται για τον τίτλο του ατομικού γυναικών σε ματς που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για online στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Κόκο Γκοφ – Αρίνα Σαμπαλένκα η προϊστορία είναι στο… μέρος της Αμερικανίδας. Έχουν παίξει πέντε φορές με την Γκοφ να μετράει τρεις νίκες. Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο και η Γκοφ επικράτησε με 2-0 σετ. Ωστόσο, σε επίπεδο Grand Slam η εμπειρία της Σαμπαλένκα μετράει και μπαίνει ως ελαφρύ φαβορί με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1,82**, ενώ το να επικρατήσει η Γκοφ βρίσκεται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΟΚΟ ΓΚΟΦ – ΑΡΙΝΑ ΣΑΜΠΑΛΕΝΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το ματς Κόκο Γκοφ – Αρίνα Σαμπαλένκα ουσιαστικά είναι ανοιχτό σε προγνωστικά, ενώ οι δύο τενίστριες θα επιχειρήσουν να γράψουν ιστορία και να κερδίσουν και το προσωπικό τους στοίχημα στο σπουδαίο τουρνουά τένις US Open.

H Κόκο Γκοφ άρχισε την πορεία της νικώντας με 2-1 σετ την Λάουρα Ζίγκεμουντ. Συνέχισε με 2-0 σετ επί της Μίρα Αντρέεβα και 2-1 σετ κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς και με το ίδιο σκορ επικράτησε της Καρολίν Βοζνιάκι στις «16». Στην προημιτελική φάση ξεπέρασε άνετα με 2-0 τη Γελένα Οσταπένκο και στον ημιτελικό ναι μεν δυσκολεύτηκε, αλλά έδειξε χαρακτήρα στο 2-0 σετ επί της Καρολίνα Μούχοβα. Τώρα στα 19 της αναζητά τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας της στο δεύτερο τελικό της σε major τουρνουά, ελπίζοντας να έχει μάθει το μάθημά της μετά από την ήττα της στο Roland-Garros του 2022.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα, από τη μεριά της, θα ανέβει στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης με την ολοκλήρωση του τουρνουά. Στη δική της διαδρομή ως τον τελικό βρέθηκε σε πιο βατό μονοπάτι. Νίκησε με 2-0 σετ τις Μαρίνα Ζανέφσκα (πρώτος γύρος), Τζόντι Μπουράτζ (δεύτερος γύρος), Κλάρα Μπουρέλ (3ος γύρος) και Ντάρια Κασάτκινα (4ος γύρος). Στα προημιτελικά «καθάρισε» άνετα την Ζενγκ Κινγουέν με 2-0 σετ και κόντρα στη Μάντισον Κις έβγαλε την… πρωταθλήτρια στο court. Έχανε 1-0 σετ και 5-3 games στο δεύτερο, αλλά τελικά πήρε τον ημιτελικό με 2-1 σετ! Μετά την κατάκτηση του Australian Open στην αρχή της χρονιάς ψάχνει να πάρει τον δεύτερο τίτλο Grand Slam της καριέρας της.

ΚΟΚΟ ΓΚΟΦ – ΑΡΙΝΑ ΣΑΜΠΑΛΕΝΚΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ

Στο Κόκο Γκοφ – Αρίνα Σαμπαλένκα το στοίχημα είναι μεγάλο και για τις δύο, αλλά η πλευρά της Σαμπαλένκα νιώθει πως η πίεση ειναι με την Κόκο Γκοφ. Αυτό γιατί το κοινό των ΗΠΑ περιμένει από την συμπατριώτισσά τους να πάρει τη νίκη και να διαδεχθεί στο… θρόνο της βασίλισσας του αμερικανικού τένις την τεράστια Σερίνα Γουίλιαμς.

Η Γκοφ, όμως, από τα 15 της βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και τα φώτα είναι πάνω της ως το επόμενο «big thing» του τένις γυναικών. Το αν η εποχή της κυριαρχίας της θα αρχίσει κατακτώντας το US Open απομένει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |