Κάσπερ Ρουντ-Στέφανος Τσιτσιπάς (14/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κάσπερ Ρουντ – Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του τουρνουά τένις Μόντε Κάρλο με συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο κεντρικό court του Monte Carlo Country Club ο Κάσπερ Ρουντ κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς (14/04/2024) κοντράρονται στον τελικό του τουρνουά τένις Μόντε Κάρλο. Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση κατηγορίας Masters 1000 κι ένα από τα διάσημα τουρνουά τένις που διεξάγονται σε ετήσια βάση. Ο Κάσπερ Ρουντ διεκδικεί για πρώτη φορά το τρόπαιο, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς το έχει κατακτήσει ήδη δύο φορές και πάει για την τρίτη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε πληθώρα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Στο Κάσπερ Ρουντ – Στέφανος Τσιτσιπάς οι αποδόσεις παρουσιάζονται ως εξής: Η νίκη του Κάσπερ Ρουντ προσφέρεται στο 2,25**, την στιγμή που η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά πληρώνει στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Το στοίχημα στο τένις συναρπάζει αυτή την περίοδο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες με το Roland – Garros, το δεύτερο Grand Slam της σεζόν, να πλησιάζει.

ΚΑΣΠΕΡ ΡΟΥΝΤ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στον τελικό οι αποδόσεις Κάσπερ Ρουντ – Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν σαφή κατεύθυνση στα προγνωστικά, αλλά τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο κι εκεί η διαφορά εμπειρίας που υπάρχει στο τουρνουά να  παίξει το δικό της ρόλο. Ο Νορβηγός πριν περάσει στο φετινό τελικό είχε παίξει μονάχα μια φορά στην ημιτελική φάση. Ο Έλληνας πρωταθλητής πανηγύρισε τον τίτλο το 2021 και το 2022. Το σίγουρο είναι πως αποτελεί και για τους δύο στοίχημα να νικήσουν στο κορυφαίο επίπεδο του τένις.

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα στον Κάσπερ Ρουντ και τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Στην καριέρα τους οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές με απολογισμό:

  • 2 νίκες ο Κάσπερ Ρουντ
  • 1 νίκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς
  • Πιο πρόσφατα συναντήθηκαν στα ημιτελικά του τουρνουά Los Cabos τον περασμένο Φεβρουάριο όπου ο Κάσπερ Ρουντ επικράτησε με 2-0 σετ.

Ο Κάσπερ Ρουντ δεν μπήκε καλά στη σεζόν, αλλά με τον καιρό βρήκε τα πατήματά του κι έφτασε στους τελικούς του Los Cabos και του Mexican Open, όπου ηττήθηκε σε αμφότερους και τώρα δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο ξεπέρασε τους Ταμπίλο (2-0 σετ), Χούρκατς (2-0), Ουμπέρ (2-1) και στα ημιτελικά έκανε τη μεγάλη έκπληξη κι απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το πρώτο διάστημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ακόμη προσπαθούσε να βρει τον καλό του εαυτό του και να ξεπεράσει τα προβλήματα που του προκάλεσε ο τραυματισμός που είχε από την προηγούμενη σεζόν. Μέχρι το Monte – Carlo Masters είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά στο Πριγκιπάτο έχει αποδώσει εντυπωσιακά. Ξεπέρασε τους Τζερέ (εγκατέλειψε ο Σέρβος), Ετσεβέρι (2-0 σετ), Ζβέρεφ (2-0) και Χατσάνοφ (2-0), ενώ στον ημιτελικό έβγαλε νοκ άουτ τον Γιανίκ Σίνερ με 2-1 σετ.

Το στοίχημα στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο είναι εντυπωσιακό κάθε σεζόν και αυτή ακόμα περισσότερο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να διεκδικεί ακόμη έναν τίτλο Masters 1000 στην καριέρα του, αλλά και να κάνει βήμα προς την επιστροφή του στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.  

ΚΑΣΠΕΡ ΡΟΥΝΤ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Κάσπερ Ρουντ – Στέφανος Τσιτσιπάς το στοίχημα για τους δύο αθλητές είναι να βρουν την κατάλληλη ισορροπία και να μπορέσουν να βγάλουν στο court τον καλύτερο εαυτό τους. Εξάλλου, αμφότεροι νιώθουν πιο καλά στη χωμάτινη επιφάνεια κι αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για το θέαμα και τις συγκινήσεις της αναμέτρησης.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ