Ελλάδα-Ρουμανία (3-4/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ελλάδα vs Ρουμανία σε καθοριστική αναμέτρηση για το Davis Cup με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων η Ελλάδα υποδέχεται τη Ρουμανία (3-4/2/2024) στο πλαίσιο των πλέι οφ του World Group I του Davis Cup έχοντας και τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεσή της. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα πάρει την πρόκριση για τον συγκεκριμένο όμιλο του θεσμού. Θα την ακολουθήσουν άλλες 11 που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ σε αυτό το γκρουπ θα ενσωματωθούν και οι 12 χαμένες των προκριματικών της τελικής φάσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για online στοίχημα στο τένις σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ελλάδα και Ρουμανία κοντράρονται σε ένα από τα πιο διάσημα Τουρνουά Τένις κι έχοντας τη φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσουν, υπόσχονται πλούσιο θέαμα.

DAVIS CUP ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την Τετάρτη (31/1) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την κρίσιμη αναμέτρηση του Davis Cup και καθορίστηκε το πρόγραμμα. Έτσι, την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16:00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 το μεσημέρι.

Η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από τους εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου. Απουσιάζει ο Στέφανος Σακελλαρίδης που θα μπορούσε να βοηθήσει τόσο στο μονό όσο και στο διπλό, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του γκρουπ. Άλλωστε, στην Ελλάδα η εθνική τένις έχει αποδώσει σε εξαιρετικό επίπεδο τα τελευταία τρία χρόνια με αγώνες στην Κρήτη, την Ανθούσα, το Τατόι, το ΟΑΚΑ και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όσον αφορά στην ομάδα που θα κατεβάσει η Ρουμανία αυτή απαρτίζεται από τους: Μάριους Κοπίλ (νο. 294 στον κόσμο), Νίκολας Ιονέλ (νο. 265), Βίκτορ Βλαντ Κορνέα (νο. 69 στο διπλό), Σίζαρ Κρέτου (νο. 364) και Λούκα Πρέντα (νο. 1095) ενώ κάπτεν είναι ο Γκάμπριελ Τριφού. Οι τρεις πρώτοι είναι οι καλύτεροι της αποστολής της και σ’ αυτούς βασίζεται.

Το στοίχημα στο τένις συναρπάζει με τη νέα σεζόν να έχει αρχίσει δυναμικά με το Αυστραλιανό Όπεν και τώρα τα βλέμματα να στρέφονται στη δράση που προσφέρουν οι εθνικές ομάδες στο Davis Cup.

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΕΝΙΣ

Στην αναμέτρηση Ελλάδα – Ρουμανία για το τουρνουά τένις Davis Cup τα φώτα πέφτουν πάνω στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επέλεξε να εκπροσωπήσει για ακόμη μια φορά τη χώρα του και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να την οδηγήσει στην ελίτ του κόσμου.

Ο Τσιτσιπάς σήμερα, πάντως, ψάχνει να βρει τον καλύτερο εαυτό του. Ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε στο φινάλε της περασμένης σεζόν δεν του επέτρεψε να παρουσιαστεί στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του αρχικά στο μεικτό τουρνουά εθνικών ομάδα United Cup κι έπειτα στο Αυστραλιανό Όπεν (αποκλείστηκε στον 4ο γύρο από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ με 3-1 σετ), αν και σε αμφότερες τις διοργανώσεις έκανε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λοιπόν, ακολουθώντας ένα εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και με το κίνητρο στα ύψη θέλει να κάνει τη διαφορά για την Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία τόσο στο μονό όσο και στο διπλό.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |