Ματέο Μπερετίνι-Στέφανος Τσιτσιπάς (15/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ματέο Μπερετίνι vs Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στη Μελβούρνη της Αυστραλίας ο Ματέο Μπερετίνι κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς (15/1/2024) κοντράρονται στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, του πρώτου τουρνουά Grand Slam για τη νέα σεζόν του τένις. Οι δύο τενίστες υπόσχονται μια σπουδαία μάχη με πλούσιο θέαμα, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής κυνηγά το όνειρο της κατάκτησης του πρώτου major τίτλου της καριέρας του. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο Ματέο Μπερετίνι κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν μονόπλευρη παράδοση στις αναμετρήσεις τους ως τώρα. Έχουν παίξει τέσσερις φορές και σε όλες έχει επικρατήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στη μια άνευ αγώνα. Τελευταία φορά έπαιξαν πέρυσι τέτοια εποχή στο πλαίσιο του United Cup κι ο Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 2-1 σετ. Τώρα, η νίκη του Ματέο Μπερετίνι προσφέρεται στο 4,00**, ενώ η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται στο 1,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΤΕΟ ΜΠΕΡΕΤΙΝΙ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ματέο Μπερετίνι – Στέφανος Τσιτσιπάς τα προγνωστικά παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση όποιον περάσει από το ματς Αλεκσάνταρ Βούκιτς – Τζόρνταν Τόμπσον. Πέραν των προβλέψεων και το γεγονός πως ο Μπερετίνι είναι το νούμερο 125 της παγκόσμιας κατάταξης και ο Τσιτσιπάς το νούμερο επτά, το ματς έχει πολλές λεπτομέρειες.

Ας αρχίσουμε με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας άρχισε εντυπωσιακά το 2023 κι έφτασε στον τελικό του Australian Open όπου έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Από εκεί κι έπειτα άρχισε μια σταδιακή πτώση καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Έκλεισε τη σεζόν εγκαταλείποντας το τουρνουά ATP Finals στο Τορίνο. Έπειτα, υπήρχαν αμφιβολίες αν θα προλάβαινε να είναι έτοιμος για το Αυστραλιανό Όπεν. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε πως είναι κοντά στο να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Αυτό βέβαια δεν φάνηκε ιδιαίτερα στα ματς που έπαιξε με την Εθνική Ελλάδας για το United Cup.

Ας περάσουμε, τώρα, στον Ματέο Μπερετίνι. Ο Ιταλός που έφτασε ως το νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης τον Ιανουάριο του 2022, δεν έχει παίξει από το US Open, δηλαδή τον περασμένο Αύγουστο. Κι εκείνος αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια του 2023 που  προκάλεσαν και την κατρακύλα του στη θέση που βρίσκεται τώρα στο ranking. Η οποία, φυσικά, δεν αντικατοπτρίζει το ταλέντο του. Κόντρα στον Τσιτσιπά θέλει να αποδείξει πράγματα και να θυμίσει σε όλους ποιος είναι.

Το Αυστραλιανό Όπεν αναμένεται συναρπαστικό, με πλούσιο θέαμα ως το φινάλε του στις 28 Ιανουαρίου και με σπουδαίες ευκαιρίες για online στοίχημα στο τένις. Άλλωστε είναι το πρώτο Grand Slam της χρονιάς και όλοι μπαίνουν με το κίνητρο στα ύψη κι ενθουσιασμένοι για την επιστροφή στη δράση. Να σημειώσουμε πως το ενδεχόμενο το ματς να ξεπεράσει τα 39,5 games προσφέρεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΤΕΟ ΜΠΕΡΕΤΙΝΙ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύμφωνα με τους κανόνες του τένις, τόσο Ματέο Μπερετίνι όσο κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ολοκληρωμένοι παίκτες τεχνικά και τακτικά, ικανοί να κατακτήσουν Grand Slam τίτλους. Οι αμφιβολίες που τους περιβάλλουν έχουν να κάνουν με άλλα στοιχεία του παιχνιδιού.

Έτσι, στο Ματέο Μπερετίνι – Στέφανος Τσιτσιπάς το μεγάλο στοίχημα και για τους δύο είναι η διαχείριση αυτών των στοιχείων. Να συγκρατήσουν το θερμόαιμο του χαρακτήρα τους, που πολλές φορές τους οδηγεί σε βιαστικές ή λανθασμένες αποφάσεις, αλλά και το να επιλέξουν τη σωστή στρατηγική για να μπορέσουν να αντέξουν σε αυτό που αναμένεται ένα από τα πιο δυνατά ματς της πρώτης φάσης, αν όχι το δυνατότερο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |