Στέφανος Τσιτσιπάς-Κάσπερ Ρουντ (21/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάσπερ Ρούντ στον τελικό του τουρνουά τένις Βαρκελώνης με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο court «Rafa Nadal» ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Κάσπερ Ρουντ (21/04/2024) αναμετριούνται στο μεγάλο τελικό του τουρνουά τένις Βαρκελώνης. Η διοργάνωση είναι ένα μια από τις κορυφαίες στη σεζόν όσον αφορά στη χωμάτινη επιφάνεια κι ανήκει στα διάσημα τουρνουά τένις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο, ενώ ο Κάσπερ Ρουντ ψάχνει «εκδίκηση» για την ήττα του στο Μονακό. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε πληθώρα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάσπερ Ρουντ οι αποδόσεις παρουσιάζονται ως εξής: Η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά προσφέρεται στο 1,95** και του Κάσπερ Ρουντ φτάνει στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Το στοίχημα στο τένις συναρπάζει αυτή την περίοδο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες με το Roland – Garros, το δεύτερο Grand Slam της σεζόν, να πλησιάζει.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΚΑΣΠΕΡ ΡΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο τελικός Στέφανος Τσιτσιπας – Κάσπερ Ρουντ έχει ως ελαφρό αουτσάιντερ στα προγνωστικά τον Έλληνα πρωταθλητή. Αυτή είναι η 4η φορά που φτάνει στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά ως τώρα δεν έχει καταφέρει να πάρει το έπαθλο. Ο Κάσπερ Ρουντ, πάλι, ψάχνει τη ρεβάνς για την ήττα από τον Τσιτσιπά την προηγούμενη εβδομάδα στον τελικό του Monte Carlo Masters με 2-0 σετ.

Ποια είναι η παράδοση ανάμεσα στον Κάσπερ Ρουντ και τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Στην καριέρα τους οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές με απολογισμό:

  • 2 νίκες ο Στέφανος Τσιτσιπάς
  • 2 νίκες ο Κάσπερ Ρουντ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για καιρό στην τρέχουσα σεζόν δεν ήταν ο εαυτός του. Επηρεασμένος από τον τραυματισμό που είχε από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν μπήκε δυνατά στο σιρκουΐ. Σταδιακά, όμως, βρήκε τα πατήματά του κι ανέβασε την απόδοσή του. Εντυπωσίασε την προηγούμενη εβδομάδα στο Monte Carlo Masters, αλλά και αυτή στο τουρνουά της Βαρκελώνης. Έφτασε στον τελικό βγάζοντας νοκ άουτ τους Όφνερ (2-0 σετ), Καρμπαγές Μπαένα (2-0), Ντίας Ακόστα (2-1) και Λάγιοβιτς (2-1) για να κλείσει ραντεβού με το νούμερο τρία του ταμπλό.

Ο Κάσπερ Ρουντ κι αυτός δεν τα πήγε καλά στο πρώτο σκέλος της σεζόν. Είναι, όμως, από τους κορυφαίους τενίστες κι έμοιαζε θέμα χρόνου να βρει τη φόρμα του κάτι που συνέβη. Αυτή είναι η 4η παρουσία του σε τελικό κάποιου τουρνουά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στους προηγούμενους τρεις ηττήθηκε και θέλει διακαώς να πάρει στα χέρια του ένα τρόπαιο. Πόσο μάλλον κόντρα στον Τσιτσιπά που του στέρησε τη δόξα στο Μονακό. Έφτασε στον τελικό ξεπερνώντας τους Μίλερ (2-0 σετ), Τόμπσον (2-0), Αρνάλντι (2-0) και Ετσεβέρι (2-0).

Το στοίχημα στο τουρνουά της Βαρκελώνης συναρπάζει κάθε σεζόν με σπουδαία ονόματα του ανδρικού τένις να παλεύουν για τον τίτλο και οι αποδόσεις στον τελικό Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάσπερ Ρουντ συναρπάζουν. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να σπάσει την «κατάρα» και να σηκώσει το τρόπαιο. Τελικός γαρ στο πλάνο του είναι να μπει δυνατά και το να πάρει αυτός το πρώτο σετ δίνεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΚΑΣΠΕΡ ΡΟΥΝΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάσπερ Ρουντ το στοίχημα για τους δύο τενίστες είναι να μπορέσουν να εμφανιστούν απρόβλεπτοι. Τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και Ρουντ ξέρουν πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Επίσης, με δεδομένο πως πρόκειται για τελικό η ψυχραιμία αναμένεται να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ