Στέφανος Τσιτσιπάς-Ούγκο Ουμπέρ (9/10/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Ούγκο Ουμπέρ έχοντας στο στόχαστρο τους «16» του Shanghai Masters σε ματς με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Η καρδιά του ανδρικού σιρκουΐ του τένις χτυπάει στο Shanghai Masters όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Ούγκο Ουμπέρ (9/10/2023) για τον 3ο γύρο του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής αναζητά τη διάκριση στο τουρνουά.

Στην αναμέτρηση Στέφανος Τσιτσιπάς – Ούγκο Ουμπέρ τα προγνωστικά δίνουν ισχυρό φαβορί τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η νίκη του προσφέρεται στο 1,52**, ενώ το να επικρατήσει ο Γάλλος αντίπαλός του βρίσκεται στο 2,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΟΥΓΚΟ ΟΥΜΠΕΡ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ

Το Shanghai Masters είναι ένα από τα πιο διάσημα και σημαντικά τουρνουά στο καλεντάρι του τένις ανδρών και ως εκ τούτου υπάρχει αυξημένος ανταγωνισμός και σίγουρα τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και για τον Ούγκο Ουμπέρ το στοίχημα είναι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσιάζεται αποφασισμένος στη Σαγκάη να πάει όσο πιο μακριά μπορεί και σαφώς έχει απτές ελπίδες να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο τέσσερα στο ταμπλό του τουρνουά είναι ούτως ή άλλως ένας από τους κορυφαίους υποψηφίους. Χωρίς να συμμετέχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς και με τους Ντανίλ Μεντβέντεφ, Χόλγκερ Ρούνε, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φράνσις Τιάφο να έχουν αποκλειστεί ήδη, τα βλέμματα στρέφονται σ’ εκείνον καθώς και τον Κάρλος Αλκαράθ για να πρωταγωνιστήσουν με το στοίχημα στο τένις να… ανάβει, τώρα που η σεζόν βρίσκεται στην τελική της ευθεία και όλοι προσπαθούν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο προτού μπουν στην προετοιμασία της επόμενης και στρέψουν την προσοχή τους στο Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε στο Shanghai Masters με δυνατή εμφάνιση. Νίκησε με 2-0 σετ τον Ρίνκι Χιτζικάτα χωρίς να του δώσει κανένα δικαίωμα να αμφισβητήσει την κυριαρχία του. Ο Ούγκο Ουμπέρ δυσκολεύτηκε, αλλά ξεπέρασε με 2-1 σετ το εμπόδιο του Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ κι έστειλε το μήνυμα πως είναι έτοιμος για την πρόκληση.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς το τελευταίο διάστημα μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά σε γενικές γραμμές μπορεί να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο. Το να νικήσει ο Έλληνας πρωταθλητής με 2-0 σετ προσφέρεται στο 2,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Όποιος περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αναμετρηθεί με το νικητή της αναμέτρησης Ματέο Αρνάλντι και Τζέι Τζέι Γουλφ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΟΥΓΚΟ ΟΥΜΠΕΡ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Ούγκο Ουμπέρ δεν έχουν μεγάλη παράδοση μεταξύ τους. Το νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης με το νούμερο 34 έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές ως τώρα. Ο Ούγκο Ουμπέρ έχει νικήσει δύο φορές και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε στην τελευταία τους συνάντηση που έγινε το 2021.

Οπότε αυτό προϊδεάζει πως αναμένεται ένα σπουδαίο ματς που θα χαρίσει συγκλονιστικό θέαμα. Μάλιστα, το Over 23,5 στα games δίνεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Άλλωστε με το… σταύρωμα στον επόμενο γύρο υπάρχει βατό μονοπάτι προς τα προημιτελικά του Shanghai Masters κι από εκεί κι έπειτα – ειδικά για τον Ουμπέρ – σ’ ένα ματς πολλά μπορούν να συμβούν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ