Ο Ράφα Ναδάλ πήρε μπρος

Reading time1 λ

Δύσκολα μπορεί να στοιχηματίσει κανείς εναντίον του «βασιλιά» του χώματος στο Τουρνουά Παρισιού

Το Τουρνουά Παρισιού συνεχίζεται με εξαιρετικές αναμετρήσεις να εμπλουτίζουν το κουπόνι του στοιχήματος και να προσφέρουν μεγάλο εύρος επιλογών για bets. Για μια ακόμη φορά, αγωνίζονται την ίδια μέρα ο Ράφα Ναδάλ, ο Ρότζερ Φέντερερ κι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Με τον θεσμό να βρίσκεται στον 3ο γύρο, οι τρεις από τους κορυφαίους τενίστες στην ιστορία, έχουν αρχίσει και δείχνουν τη… σοβαρή τους πλευρά στις πίστες και το μεγάλο ταλέντο τους, πέραν από την εμπειρία τους. Κανείς περισσότερο από τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός στις 3 Ιουνίου γιόρτασε τα 35α γενέθλιά του και το έκανε νικώντας με 3-0 σετ τον αξιόμαχο Ρισάρ Γκασκέ. Έχει δύο στις δύο επιτυχίες ως τώρα στο Τουρνουά Παρισιού δίχως να χάσει ούτε ένα σετ από τους αντιπάλους του. Με 3-0 ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αλεξέι Πόπιριν. Σήμερα, λοιπόν, Ράφα Ναδάλ-Κάμερον Νόρι. Ο Βρετανός είναι σε άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά κανείς δεν μπορεί να ποντάρει κόντρα στο «βασιλιά» της χωμάτινης επιφάνειας. Ο Ράφα Ναδάλ διεκδικεί τον 14ο τίτλο του στον θεσμό και συνολικά το 21ο Grand Slam της καριέρας του. Εμφανίζεται αποφασισμένος να τα καταφέρει. Όσον αφορά στα ματς των άλλων δύο: Νόβακ Τζόκοβιτς-Ρικάρντας Μπεράνκις και Ντόμινικ Κόπφερ-Ρότζερ Φέντερερ, αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικά και με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στο γυναικείο ταμπλό, Μαρία Σάκκαρη-Ελίζ Μέρτενς, είναι μια από τις πιο ξεχωριστές αναμετρήσεις. Το Τουρνουά Παρισιού εξελίσσεται απρόβλεπτα καθώς τα δύο μεγάλα φαβορί, η Άσλεϊ Μπάρτι (νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης) και η Ναόμι Οσάκα (νούμερο δύο) αποχώρησαν από τη διοργάνωση. Αυτό δημιουργεί ένα πανόραμα όπου η διάκριση είναι πλέον πιο πιθανή για όλες τις αθλήτριες και είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τη δόξα.