Το μονοπάτι του Τσιτσιπά

Reading time1 λ

Το Τουρνουά του Παρισιού βρίσκεται σε εξέλιξη με αναμετρήσεις που προσφέρουν πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Τουρνουά του Παρισιού ήταν εντυπωσιακή. Ο Ελληνας σταρ, νούμερο πέντε στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, καλύτερος τενίστας στον κόσμο για το 2021 και νικητής δύο τουρνουά (Monte-Carlo Masters 1000 και Lyon Open) στη χωμάτινη επιφάνεια το προηγούμενο διάστημα, νίκησε άνετα με 3-0 σετ (7-6, 6-3 και 6-1) τον Ζερεμί Σαρντί. Ο Τσιτσιπάς εδώ και καιρό δείχνει πως βρίσκεται κοντά στο να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα Grand Slam. Ίσως να έφτασε η στιγμή. Το τουρνουά, να σημειώσουμε, έχει αρχίσει με συναρπαστικές αναμετρήσεις που αυξάνουν κατακόρυφα τη διασκέδαση στο on line στοίχημα.

«Η συγκεκριμένη επιφάνεια, το χώμα, ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι μου. Μου βγαίνει φυσικό ν’ αγωνίζομαι στο χώμα», δήλωσε πρόσφατα. Η κλήρωση τον έχει κρατήσει μακριά από αντιπάλους του επιπέδου του στους πρώτους γύρους, ενώ στη δική του μεριά του ταμπλό δεν βρίσκεται κανένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου: ο Ράφα Ναδάλ κι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που παίζουν και οι δύο σήμερα: Ράφα Ναδάλ-Αλεξέι Πόπιριν και Νόβακ Τζόκοβιτς-Τένις Σάντγκρεν. Οπότε το «μονοπάτι» του για να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά δίχως να χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του φαίνεται στον ορίζοντα. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Στο γυναικείο ταμπλό, τα φώτα στρέφονται στην αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη-Καταρίνα Ζαβάτσκα. Η Ελληνίδα τενίστρια νούμερο 17 στην κατάταξη του τουρνουά έχει προετοιμαστεί για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Αν καταφέρει και περάσει θ’ αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιασμίνε Παολίνι-Στεφανί Βέγκελε. Πέραν αυτών των δύο αγώνων, το πρόγραμμα είναι γεμάτο με πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια που παρουσιάζουν ευκαιρίες για συναρπαστικό στοίχημα.