Τένις με τελικούς που συναρπάζουν

Reading time1 λ

Το κουπόνι είναι γεμάτο με συναρπαστικές αναμετρήσεις και εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα

Πριν την έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό στο Wimbledon, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο νούμερο 4 στους άνδρες και η Μαρία Σάκκαρη στο νούμερο 16 στις γυναίκες, διεξάγονται οι τελικοί των τελευταίων τουρνουά προετοιμασίας για το Grand Slam στο χορτάρι, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Συναρπαστικές αναμετρήσεις που προσφέρονται για στοίχημα και στο live. Στο μεταξύ, τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου τένις συγκεντρώνονται στην Αγγλία ενόψει του μεγάλου ραντεβού.

Στο ωτων πολλών εκπλήξεων δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από μια εξαιρετική μάχη στον τελικό, όποιο ζευγάρι κι αν φτάσει σε αυτόν. Στο Eastbourne International, τόσο στο ανδρικό σκέλος του ταμπλό όσο και στο γυναικείο περιμένουμε δυνατούς αγώνες, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Bad Homburg, το πιο σημαντικό τουρνουά γυναικών. Εκεί, οι αθλήτριες καλούνται να δείξουν τη δύναμη της θέλησής τους μιας και οι καιρικές συνθήκες τις υποχρέωσαν παίξουν προημιτελικά και ημιτελικά την Παρασκευή.

Από το τένις περνάμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς υπάρχει φουλ δράση σε Formula 1 και Moto GP. Σήμερα είναι η μέρα των κατατακτήριων δοκιμών κι αυτό σημαίνει μεγάλος ανταγωνισμός.

Στο Grand Prix της Αυστρίας στη Formula 1, πρωταγωνιστούν τέσσερις ομάδες. Από τη μια έχουμε τη «μάχη» μεταξύ της Red Bull και της Mercedes, με τον Μαξ Φερστάπεν και τον Σερ Λιούις Χάμιλτον να ετοιμάζονται για μια νέα κόντρα στην κούρσα τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Ferrari ψάχνει απαντήσεις μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο Grand Prix της Γαλλίας, με τη McLaren να επιδιώκει ν’ αυξήσει τη διαφορά της από την ιταλική ομάδα.

Στο Moto GP, πολλοί πιλότοι θα παλέψουν για την pole position σ’ ένα από τα πιο αμφίρροπα Παγκόσμια Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.