Τουρνουά γεμάτα δράση

Reading time1 λ

Πλούσιο είναι το κουπόνι του τένις και προσφέρονται πολλαπλές επιλογές για στοίχημα στα παιχνίδια.

Απομένουν 11 ημέρες ως την έναρξη του γαλλικού Open, RolandGarros, με τους τενίστες και τις τενίστριες να επιδιώκουν να φτάσουν στο Grand Slam τουρνουά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η δράση επικεντρώνεται αυτή την στιγμή σε τέσσερις διοργανώσεις ανά την Ευρώπη που προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Σε εξέλιξη βρίσκονται το Lyon Open και το Geneva Open για τους άνδρες καθώς και το Emilia Romagna Open και το WTA 250 Belgrade για τις γυναίκες.

Στο τουρνουά της Λιόν συμμετέχει κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αρχίζει την προσπάθειά του από το δεύτερο γύρο του θεσμού και έχει καλές πιθανότητες διάκρισης. Είναι το νούμερο δύο του ταμπλό, πίσω από τον Ντόμινικ Τιμ, που είναι το νούμερο ένα και το νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP. Ο Ελληνας σταρ θέλει να διατηρήσει την πολύ καλή φόρμα που έχει δείξει ως τώρα στη διάρκεια του 2021. Μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί έχει φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά εκτός από μια. Να σημειώσουμε πως είναι νούμερο ένα στο Race, δηλαδή την κατάταξη που δείχνει τον καλύτερο τενίστα στον κόσμο σ’ ένα ημερολογιακό έτος. Πέραν του μονού, λαμβάνει μέρος με τον αδερφό του Πέτρο Τσιτσιπά και στο διπλό.

Στο τουρνουά της Γενεύης, σήμερα έχει μια συναρπαστική αναμέτρηση, μεταξύ άλλων: Κάσπερ Ρουντ-Τένις Σάντγκρεν. ΣτοGeneva Open συμμετέχουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ανδρικού τένις και οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες και προσφέρονται για live στοίχημα.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, πάλι, η δράση συνεχίζεται στο WTA 250 Belgrade στο Βελιγράδι, ενώ σημαντικές αναμετρήσεις περιέχει και το πρόγραμμα του Emilia Romagna Open όπου συμμετέχει και η Σερίνα Γουΐλιαμς, η οποία χρησιμοποιεί τους αγώνες για να βρει ρυθμό ενόψει της διεκδίκησης του 24ου Grand Slam τίτλου της καριέρας της στο RolandGarros.