«Final 4» στο τένις

Reading time1 λ

Διαθέσιμες επιλογές για στοίχημα στα ημιτελικά τεσσάρων τουρνουά

Στην τελική ευθεία τους βρίσκονται τα τέσσερα πιο σημαντικά τουρνουά τένις που διεξάγονται αυτές τις μέρες και βοηθούν τους τενίστες και τις τενίστριες να προσαρμοστούν στο γρασίδι και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν για το Wimbledon που είναι προγραμματισμένο ν’ αρχίσει στις 28 Ιουνίου. Σήμερα διεξάγονται τα ημιτελικά στο Halle Open, στο Queens Club Championship, στο WTA German Open και στο Birmingham Classic. Αναμένουμε συναρπαστικές αναμετρήσεις με πολλαπλές επιλογές για στοίχημα και στο live.

Ως τώρα σε όλα αυτά τα τουρνουά έχουμε παρακολουθήσει εξαιρετικά παιχνίδια, μεγάλες «μάχες» και αρκετές εκπλήξεις. Με δεδομένο πως ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είναι στα καλά του, ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στο Wimbledon και μ’ ένα ερωτηματικό για το κατά πόσο θα εμφανιστεί έτοιμος ο Στέφανος Τσιτσιπάς που αποσύρθηκε από το Halle Open για προσωπικούς λόγους, δημιουργείται ένα περιβάλλον που μας προϊδεάζει για εκπλήξεις στο Grand Slam της Αγγλίας. Βέβαια, αν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή από τώρα μέχρι τότε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τον 20ό major τίτλο της καριέρας του, αν και ολοένα και περισσότερο οι τενίστες της επονομαζόμενης «Next Generation» τον πλησιάζουν. Ίσως να είναι η στιγμή που κάποιος απ’ αυτούς θα τον ξεπεράσει. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε κοντά στο Τουρνουά Παρισιού την περασμένη εβδομάδα.

Πέραν του τένις, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα Grands Prix σε Formula 1 και Moto GP. Σήμερα διεξάγονται οι κατατακτήριες δοκιμές ενόψει των αυριανών αγώνων σε Γαλλία και Γερμανία. Τόσο στη Formula 1 όσο και στο Moto GP διεξάγονται πολύ αμφίρροπα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τα πάντα μοιάζουν ανοιχτά από κούρσα σε κούρσα.