Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στο τένις

Reading time1 λ

Ευκαιρίες για ποντάρισμα στο τουρνουά Emilia Romagna Open των ανδρών

Μέσα στο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν το Geneva Open και το Lyon Open και ουσιαστικά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση ως το γαλλικό Open, RolandGarros. Ωστόσο, απομένουν ακόμη μέρες μέχρι τις 30 Μαΐου που αρχίζει το τουρνουά και τα βλέμματα είναι στραμμένα, πλέον, στη διοργάνωση κατηγορίας ATP 250, Emilia Romagna Open του ανδρικού σιρκουΐ. Εχουν δηλώσει συμμετοχή ο Λορέντσο Σονέγκο, νούμερο 32 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Μπενουά Περ, νούμερο 34, ο Τζον Ισνερ, νούμερο 38, ο Γιάν-Λέναρντ Στρουφ, νούμερο 44, ο Ράιλι Οπέλκα, νούμερο 45, ο Αλμπέρ Ράμος-Βινιόλας, νούμερο 46, ο Κάμερον Νόρι, νούμερο 50, ο Ρισάρ Γκασκέ, νούμερο 52 κι ο Λόιντ Χάρις, νούμερο 53, μεταξύ άλλων. Αναμένεται ένα συναρπαστικό τουρνουά που θα προσφέρει συγκινήσεις αλλά και ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, στο μεταξύ, συνεχίζεται η δράση στο Internationaux de Strasbourg, με τις συμμετοχές της Μπιάνκα Αντρεέσκου, νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης τηςWTA, της Κόκο Γκοφ, νούμερο 30 και της Βίνους Γουΐλιαμς, ανάμεσα σε άλλες. Η Αντρέεσκου προσπαθεί ν’ αποκτήσει ρυθμό ενόψει του RolandGarros, ενώ η Γκοφ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Προβλέπεται μια αμφίρροπη διοργάνωση με το επίπεδο των αθλητριών να βρίσκεται αρκετά κοντά τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να γίνουν και εκπλήξεις, ενώ φυσικά προσφέρεται για ποντάρισμα σε live στοίχημα.

Πέραν του τένις, υπάρχουν και άλλα αθλήματα με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες για στοίχημα. Στο NHL, το χόκει επί πάγου στις Η.Π.Α., συνεχίζονται τα play offs με αμείωτο ρυθμό και πολλές δυνατές μονομαχίες. Επίσης στις Η.Π.Α. και στο MLB, το αμερικάνικο μπέιζμπολ, οι ομάδες έχουν αποκτήσει ρυθμό και πραγματοποιούνται εξαιρετικά παιχνίδια.

Roland-Garros, Grand Slam, Lyon Open, Geneva Open, Emilia Romagna Open, Internationaux de Strasbourg, Λορέντσο Σονέγκο, Μπενουά Περ, Τζον Ισνερ, Γιάν-Λέναρντ Στρουφ, Ράιλι Οπέλκα, Αλμπέρ Ράμος-Βινιόλας, Κάμερον Νόρι, Ρισάρ Γκασκέ, Λόιντ Χάρις, Μπιάνκα Αντρεέσκου, Κοκο Γκοφ, Βίνους Γουΐλιαμς, NHL, MLB,