Ρέιβενς-Κολτς, για την 4η σερί νίκη

Reading time2 λ

Πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα στο NFL, στα playoffs του MLB και στο τουρνουά τένις Indian Wells

Τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική του NFL, του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, με την αναμέτρηση Μπάλτιμορ Ρέιβενς-Ιντιανάπολις Κολτς. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε απλά και ειδικά στοιχήματα πριν την έναρξη καθώς και στο live.

Οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς (36-35), στους Ντιτρόιτ Λάιονς (19-17) και στους Ντένβερ Μπρόνκος (23-7). Με επιμονή και υπομονή έχουν καλύψει τις απουσίες τους στην άμυνα, ενώ η επίθεσή τους είναι αποτελεσματική και προσπαθεί να «χτυπήσει» τα αδύναμα σημεία της εκάστοτε αντιπάλου. Παρουσιάζεται καλά διαβασμένη στο γήπεδο κι αυτό σαφώς αποτελεί πλεονέκτημα.

Οι Ιντιανάπολις Κολτς γεύτηκαν τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν την προηγούμενη αγωνιστική όταν και επιβλήθηκαν των Μαϊάμι Ντόλφινς με σκορ 27-17. Άφησαν πίσω τους τις επώδυνες ήττες των τριών πρώτων παιχνιδιών και τώρα βλέπουν με διαφορετική ψυχολογία το ματς με τους Ρέιβενς, αν και αποδέχονται πως είναι το αουτσάιντερ. Το μεγάλο πρόβλημά τους είναι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους ακόμη και στη διάρκεια των αγώνων. Ταλέντο έχουν, αλλά ακόμη δεν έχουν ταιριάξει τα κομμάτια του παζλ μεταξύ τους.

Ένας τομέας με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον; Από τη μια το running game των Ρέιβενς καθώς για 43 συνεχόμενα παιχνίδια «τρέχουν» την μπάλα για τουλάχιστον 100 γιάρδες κι από την άλλη η αντίστοιχη άμυνα των Κολτς. Στο ματς με τους Ντόλφινς, τους περιόρισε σε μόλις 35 γιάρδες. Αν καταφέρουν να μειώσουν τον αντίκτυπο αυτού του τρόπου επίθεσης ίσως μπορέσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Παραμένοντας στις Η.Π.Α., συνεχίζονται τα συναρπαστικά παιχνίδια για τα playoffs του MLB με τις σούπερ προσφορές για ποντάρισμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο τένις, τώρα, προχωράει το Indian Wells και τα «δυνατά» ματς του τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό καθηλώνουν, ενώ ανοίγουν και τη… βεντάλια των στοιχηματικών επιλογών.