Κόκο Γκοφ-Μαρία Σάκκαρη (16/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Κόκο Γκοφ – Μαρία Σάκκαρη με φόντο τον τελικό του Indian Wells και σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Court 1» κοντράρονται η Κόκο Γκοφ και η Μαρία Σάκκαρη (16/3/2024, όχι πριν τις 03:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Indian Wells, που είναι ένα από τα διάσημα τουρνουά τένις στο καλεντάρι του αθλήματος. Η Κόκο Γκοφ μπήκε δυνατά στη σεζόν και θέλει να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στη χώρα της. Η Μαρία Σάκκαρη προσφάτως πήρε τα πάνω της κι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στον θεσμό. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για online στοίχημα στο τένις σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στην αναμέτρηση της Κόκο Γκοφ με τη Μαρία Σάκκαρη οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Η νίκη της Κόκο Γκοφ προσφέρεται στο 1,35**, ενώ εκείνη της Μαρίας Σάκκαρη με Σούπερ Ενίσχυση πληρώνει 3,85** (από 3,20) στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΟΚΟ ΓΚΟΦ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Κόκο Γκοφ – Μαρία Σάκκαρη τα προγνωστικά έχουν φαβορί αλλά όλα θα κριθούν εντός του αγωνιστικού χώρου ανάμεσα σε δύο τενίστριες που θα δώσουν τη δική τους μάχη για να φτάσουν στον τελικό. Όποια βρεθεί εκεί θα συναντήσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ίγκα Σφιόντεκ – Μάρτα Κόστιουκ.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα σε Κόκο Γκοφ και Μαρία Σάκκαρη;

Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί επτά φορές:

  • 4 νίκες η Μαρία Σάκκαρη.
  • 3 νίκες η Κόκο Γκοφ.

Η Κόκο Γκοφ, λοιπόν, μπήκε δυνατά στη νέα σεζόν συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις της που την οδήγησαν και στην κατάκτηση του US Open την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έφτασε ως τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά στη συνέχεια είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Τώρα, στο Indian Wells τα πηγαίνει περίφημα. Έφτασε στα ημιτελικά έχοντας γράψει νίκες επί της Κλάρα Μπιρέλ (2-1 σετ), της Λουτσία Μπροντσέτι (2-0 σετ), της Ελίζ Μέρτενς (2-0 σετ) και της Γιουάν Γουέ (2-0 σετ).

Η Μαρία Σάκκαρη αν κι εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της στην αρχή της σεζόν στο τουρνουά εθνικών ομάδων United Cup, έπειτα στο Αυστραλιανό Όπεν δεν τα πήγε όσο καλά θα επιθυμούσε. Αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο, έκανε αλλαγές στο προπονητικό της τιμ και σταδιακά άρχισε να νιώθει πιο άνετα και να ανεβάζει ρυθμό πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις στη συνέχεια. Στο Indian Wells βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά για 3η σερί χρονιά. Στο δρόμο της απέκλεισε τις: Ντιάνα Σνάιντερ (2-1 σετ), Καρολίν Γκαρσία (2-0 σετ), Ντιάν Παρί (2-1 σετ) και Έμα Ναβάρο (2-1 σετ).

Το στοίχημα στο Indian Wells συναρπάζει με κορυφαίες τενίστριες να μάχονται για να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Για τη Μαρία Σάκκαρη, η διοργάνωση είναι μια από τις αγαπημένες της και το έχει αποδείξει με την πορεία της. Στο ματς με την Κόκο Γκοφ, τώρα, το ενδεχόμενο να διεξαχθούν Over 21,5 games προσφέρεται στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΟΚΟ ΓΚΟΦ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Κόκο Γκοφ – Μαρία Σάκκαρη το στοίχημα για τις δύο τενίστριες είναι να μπορέσουν να περιορίσουν την αποτελεσματικότητα του πρώτου σερβίς της αντιπάλου κι έπειτα να μπορέσουν να εδραιώσουν γρήγορα τον ρυθμό τους και την κυριαρχία τους.

Το στοίχημα στο τένις, εξάλλου, ανεβάζει στροφές και πάλι με δεδομένο πως πλησιάζει η ώρα του Ρολάν Γκαρός, του σπουδαίου τουρνουά τένις στη Γαλλία.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ