Ίγκα Σφιόντεκ-Μαρία Σάκκαρη (17/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ίγκα Σφιόντεκ – Μαρία Σάκκαρη για το τρόπαιο στο Indian Wells με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Court 1» αναμετριούνται η Ίγκα Σφιόντεκ με τη Μαρία Σάκκαρη (17/3/2024) στον τελικό του Indian Wells. Η Πολωνή τενίστρια μπήκε στο διάσημο τουρνουά τένις ως το νούμερο ένα του ταμπλό και θέλει να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις κατακτώντας το τρόπαιο. Η Μαρία Σάκκαρη, στη δεύτερη παρουσία της στο καταληκτικό ματς της διοργάνωσης, ψάχνει τον δεύτερο τίτλο Masters της καριέρας της. Στην πλατφόρμα της Betsson, το κουπόνι του τένις προσφέρει συναρπαστικές αποδόσεις και μεγάλη γκάμα αγορών για στοίχημα.

Στο Ίγκα Σφιόντεκ – Μαρία Σάκκαρη οι αποδόσεις παρουσιάζονται ως εξής: Η νίκη της Ίγκα Σφιόντεκ πληρώνει στο 1,16**, ενώ το να επικρατήσει η Μαρία Σάκκαρη ανέρχεται στο 5,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δύο τενίστριες κοντράρονται στον τελικό του Indian Wells. Το 2022 η Ίγκα Σφιόντεκ επικράτησε με 2-0 σετ.

ΙΓΚΑ ΣΦΙΟΝΤΕΚ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ίγκα Σφιόντεκ – Μαρία Σάκκαρη τα προγνωστικά έχουν σαφές φαβορί. Εξάλλου, σύμφωνα με τη WTA, η Ίγκα Σφιόντεκ είναι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Μαρία Σάκκαρη φιγουράρει στο Νο9 και θα ανέβει στο Νο6 αν νικήσει. Την τελευταία 5ετία η Σφιόντεκ μετράει 35 νίκες απέναντι σε αντίπαλες που βρίσκονται στο Top-10 του ranking της WTA. Η Μαρία Σάκκαρη έχει 20.

Ποια είναι η παράδοση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Ίγκα Σφιόντεκ;

  • 3 νίκες η Μαρία Σάκκαρη (όλες το 2021)
  • 2 νίκες η Ίγκα Σφιόντεκ (αμφότερες το 2022)

Η Ίγκα Σφιόντεκ έκλεισε την περασμένη σεζόν με ορισμένες σημαντικές επιτυχίες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το US Open κι άρχισε την τρέχουσα περίοδο με απογοητευτική εμφάνιση στο Αυστραλιανό Όπεν. Έκτοτε, όμως, έχει βρει ρυθμό. Κατέκτησε το τουρνουά τένις του Κατάρ και στη συνέχεια έφτασε στα ημιτελικά στο τουρνουά του Ντουμπάι. Στο φετινό Indian Wells εντυπωσιάζει. Ξεπέρασε με 2-0 σετ τις Κόλινς, Νόσκοβα, Πουτίντσεβα, έπειτα επωφελήθηκε από τον τραυματισμό της Βοζνιάκι και τέλος απέκλεισε στον ημιτελικό με 2-0 τη Μάρτα Κόστιουκ. Με λίγα λόγια δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε στην αγωνιστική περίοδο παίζοντας πολύ καλό στο United Cup με την Εθνική Ελλάδας, αλλά στο Αυστραλιανό Όπεν δεν τα πήγε όσο καλά επιθυμούσε. Ακολούθησαν αλλαγές και πολλές μέτριες εμφανίσεις στα τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, του Κατάρ και του Ντουμπάι μέχρι που στο Indian Wells, μια από τις αγαπημένες της διοργανώσεις, βρήκε τον καλό της εαυτό κι έκανε καταπληκτική πορεία. Ξεπέρασε τις Σνάιντερ (2-1 σετ), Γκαρσία (2-0), Παρί (2-1), Ναβάρο (2-1) και έκλεισε το εισιτήριο της για τον τελικό με συγκλονιστική απόδοση απέναντι στη Γκοφ (2-1).

Στο σπουδαίο ματς της Ίγκα Σφιόντεκ με τη Μαρία Σάκκαρη οι αποδόσεις στο στοίχημα και η διασκέδαση πηγαίνουν χέρι – χέρι καθώς προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές. Το να παιχτούν περισσότερα από 2,5 σετ προσφέρεται στο 3,10**, ενώ το Under 2,5 set δίνεται στο 1,32** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΓΚΑ ΣΦΙΟΝΤΕΚ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την Ίγκα Σφιόντεκ και τη Μαρία Σάκκαρη το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και νοητικό – ψυχολογικό. Αμφότερες ψάχνουν μια πολύ μεγάλη επιτυχία που θα τις γεμίσει με αυτοπεποίθηση αφού πλησιάζει και η διεξαγωγή του δεύτερου Grand Slam, το τουρνουά τένις στο Παρίσι, το Roland-Garros. Αναμφίβολα, πάντως, η Μαρία Σάκκαρη έχει αποδείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στους δύο τομείς καθώς έκανε πολλές ανατροπές υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα με την οποία αγωνίζεται.

Το στοίχημα στο τένις έχει τα μυστικά του και αυτή την εποχή ανεβάζει στροφές με κορυφαίες διοργανώσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Το Miami Open περιμένει στη γωνία και σταδιακά θα ανοίξει η σεζόν για τα φουλ χωμάτινα τουρνουά με τις τενίστριες, αλλά και τους τενίστες να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο Παρίσι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ