Αρχίζει ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος

Reading time2 λ

Πλούσιο κουπόνι προσφέρει ο κόσμος των σπορ με ποδηλασία και τένις σε πρώτο πλάνο

Αρχίζει σήμερα στην Κρήτη ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας. Μέχρι τις 6 Μαΐου αναμένεται σπουδαίο θέαμα σ’ ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στη χώρα, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Με μεγάλη συμμετοχή και δυνατή ελληνική παρουσία, καθώς και υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, αναμένεται σπουδαίο θέμα και μεγάλες συγκινήσεις. Οι ποδηλάτες θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τις τέσσερις φανέλες που αντιστοιχούν και στα βραβεία. Η γαλάζια φανέλα δίνεται στον πρώτο της γενικής κατάταξης. Η κόκκινη φανέλα σ’ εκείνον που θα συλλέξει τους περισσότερους πόντους στο ενδιάμεσο σπριντ. Η πορτοκαλί, της οποίας χορηγός είναι η Betsson, πηγαίνει στον «βασιλιά των βουνών», σ’ εκείνον δηλαδή που θα πρωταγωνιστήσει στο σπριντ ανάβασης και η λευκή φανέλα στον καλύτερο νεαρό αθλητή.

Το σημερινό πρόγραμμα περιέχει την πρώτη διαδρομή. Έναν… πρόλογο έξι χιλιομέτρων από και προς το Karteros Beach Sports Center, στα ανατολικά του Ηρακλείου. Με το τερέν να είναι επίπεδο, η ταχύτητα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς θα είναι ουσιαστικά ένα… σπριντ με μόνο αντίπαλο το χρονόμετρο. Η διαδικασία αναμφίβολα υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές με το… καλημέρα αυτού του θαυμάσιου Ποδηλατικού Γύρου.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Στο μεταξύ, το τουρνουά της Μαδρίτης στο τένις έχει μπει στην τελική ευθεία και οι «μάχες» αποκτούν πολύ μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς η «ψαλίδα» του ανταγωνισμού κλείνει, ενώ οι αθλητές και οι αθλήτριες βλέπουν στον ορίζοντα τους τελικούς και τα τρόπαια. Ο 4ος γύρος του ανδρικού ταμπλό είναι γεμάτος με σπουδαίες αναμετρήσεις και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς: Κάρλος Αλκαράθ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Κάρλος Αλκαράθ λογαριάζεται ως το φαβορί, αλλά το εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο του είναι πολύ υψηλό. Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης στο γυναικείο ταμπλό με πολύ δυνατά ματς και θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα.

Ανάμεσά τους, φυσικά, το ματς Μαρία Σάκκαρη-Ιρίνα – Καμέλια Μπέγκου. Η Μαρία Σάκκαρη εντυπωσίασε στη νίκη της με 2-0 σετ επί της Πάουλα Μπαδόσα. Με το πέρασμα του τουρνουά ανεβάζει τα στάνταρ της απόδοσής της και δικαίως λογαριάζεται το φαβορί κόντρα στο νούμερο 31 του ταμπλό. Στο παρελθόν, αναμετρήθηκαν τρεις φορές και η Σάκκαρη επικράτησε σε δύο περιπτώσεις.

Έπειτα, καταπληκτικά ματς γίνονται για τα play-offs της Α1 πόλο των ανδρών: Πανιώνιος-Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης-Βουλιαγμένη. Παράλληλα, μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα παρουσιάζονται στο βόλεϊ, το χάντμπολ, το NHL και το MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |