Στέφανος Τσιτσιπάς, ανεβάζει στροφές

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για στοίχημα στο τουρνουά τένις της Μαγιόρκα σε κορυφαίες αποδόσεις

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετέχει στο τουρνουά τένις της Μαγιόρκα, όπου είναι το νούμερο ένα του ταμπλό κι ως εκ τούτου το ισχυρό φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο, το οποίο σήκωσε πέρυσι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα online σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Ο στόχος του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος έπαιξε στο διπλό χθες με τον Φελιθιάνο Λόπεθ για παρτενέρ, πέραν της διάκρισης είναι ανεβάσει… στροφές ενόψει του Wimbledon, όπου θα επιχειρήσει να διεκδικήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Το να κατακτήσει το στοιχημα στο τουρνουά τενις στο Γουίμπλεντον προσφέρεται στο 35,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Το τουρνουά τένις στη Μαγιόρκα διεξάγεται σε γρασίδι. Σε αυτή την επιφάνεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα έχει πάει όσο καλά θα ήλπιζε αυτή την περίοδο. Στην Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Ρισάρ Γκασκέ, ενώ στο Χάλε έχασε με 2-0 σετ από τον Νικολάς Χάρι. Το προσωπικό του στοιχημα στη Μαγιόρκα, λοιπόν, είναι να αλλάξει δυναμική και να δείξει πως μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο του παιχνιδιού του ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά του. Να σημειώσουμε πως παραμένει στο νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αυτή τη σεζόν έχει ρεκόρ 32-11. Άλλωστε, τενίστες του δικού του στάτους έχουν στο μυαλό τους και τη συμμετοχή στα ATP Finals, το μεγάλο τουρνουά στο τέλος του χρόνου, όπου για να μπουν χρειάζονται επιτυχίες για να βρίσκονται στο top-8 της σεζόν.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ-ΓΙΑΝΙΚ ΧΑΦΜΑΝ 27-06-2023

Σε γενικές γραμμές η κλήρωση που είχε στο τουρνουά της Μαγιόρκα μπορεί να χαρακτηριστεί βατή ώστε να φτάσει μακριά, καθώς ο επόμενος που αντιμετωπίζει είναι ο Γιανίκ Χάφμαν. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποδώσει σε υψηλότερο επίπεδο απ’ ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής. Και δείχνει έτοιμος γι’ αυτό, καθώς αυτή την περίοδο προσπαθεί να προσηλωθεί στο αγωνιστικό σκέλος παρά το… θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του εξαιτίας της σχέσης του με την τενίστρια Πάουλα Μπαδόσα, αλλά και των σχολίων του για τον Νικ Κύργιο σε ντοκιμαντέρ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |