Αλκαράθ-Τζόκοβιτς, θα αφήσει εποχή

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στους ημιτελικούς του τουρνουά τένις στο Παρίσι με κορυφαίες αποδόσεις

Η ημιτελική φάση του ατομικού των ανδρών βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης στο τουρνουά τένις στο Παρίσι με το ματς Κάρλος Αλκαράθ-Νόβακ Τζόκοβιτς να πρωταγωνιστεί και να υπόσχεται πως θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες για πολλά χρόνια. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα επιλογών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live. Ο Κάρλος Αλκαράθ, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, κυνηγά τον πρώτο τίτλο του στο RolandGarros και το δεύτερο Grand Slam της καριέρας του. Λογαριάζεται ως το φαβορί με το στοιχημα της νίκης του να προσφέρεται στο 1,48** παρόλο που βρίσκεται στα ημιτελικά του τουρνουά τένις στο Παρίσι για πρώτη φορά. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πάει για το Grand Slam νούμερο 23 της θρυλικής πορείας του και για το 3ο RolandGarros. Το να επικρατήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς πληρώνει στο στοιχημα νίκης 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο παρελθόν, οι δύο τενίστες αναμετρήθηκαν μονάχα μια φορά – το 2022 στο τουρνουά της Μαδρίτης όπου νίκησε ο Κάρλος Αλκαράθ με 2-1 σετ.

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΔΑΛ

Ο Κάρλος Αλκαράθ, αν και απεχθάνεται τις συγκρίσεις με τον Ράφα Ναδάλ, θέλει να γίνει ο… διάδοχός του. Όχι στο στάτους, αλλά στο RolandGarros. Ο Ναδάλ κατέκτησε το τρόπαιο την περασμένη σεζόν. Ο 20χρονος Ισπανός τενίστας μοιάζει να μην έχει αντίπαλο σε αυτό το τουρνουά. Η πορεία του ως τον ημιτελικό είναι εντυπωσιακή. Στις πέντε νίκες του ως τώρα έχασε μονάχα ένα σετ. Στον προημιτελικό, δε, έβγαλε νοκ άουτ τον Στέφανο Τσιτσιπά (3-0 σετ) χωρίς να… ιδρώσει για δύο σετ. Σημειωτέο πως σε αυτή τη διοργάνωση, ο Κάρλος Αλκαράθ όταν παίρνει το πρώτο σετ παίρνει και το ματς και το να το επαναλάβει κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένα στοίχημα προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ…

Η πορεία του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι εξίσου εντυπωσιακή, αν και σε αντίθεση με τον Κάρλος Αλκαράθ δεν επικρατεί με την ίδια ευκολία. Αρχίζουν να φαίνονται ορισμένα κενά στην… πανοπλία του Σέρβου σούπερ σταρ, εκτός κι αν «φυλάει» το καλύτερο για το τέλος. Έπειτα από ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του έπαιξε πολύ καλά στους «16» (νίκησε με 3-0 τον Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας) και στους «8» (νίκησε με 3-1 σετ και ανατροπή τον Κάρεν Χατσάνοφ). Το να επικρατήσει σε πάνω από 18,5 games ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσφέρεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Ο νικητής αυτού του ματς θα αναμετρηθεί στον τελικό με το νικητή του άλλου ημιτελικού: Κάσπερ Ρουντ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που υπόσχεται εξίσου σπουδαίο θέαμα και πλούσιες ευκαιρίες για online στοιχημα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |