Γκραν φινάλε στο ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο

Reading time2 λ

Μία συγκλονιστική διαδρομή απέμεινε. Το κουπόνι των σπορ προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας φτάνει στο τέλος του σήμερα (6/5). Το συναρπαστικό αθλητικό event δεν έχει πει την… τελευταία του κουβέντα και μας επιφυλάσσει ένα μεγάλο φινάλε στο 4ο ετάπ από το Κόστα Ναβαρίνο ως την Αρχαία Ολυμπία. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Betsson είναι χορηγός του ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας δίνοντας την πορτοκαλί φανέλα με το λογότυπό της στον Βασιλιά των Βουνών και το 4ο ετάπ θα είναι απαιτητικό σε αυτή την κατηγορία. Το 4ο ετάπ θα ξεκινήσει από την περιοχή Κόστα Ναβαρίνο και θα κατευθυνθεί προς την ενδοχώρα. Αφού περάσει από το παλάτι του Νέστορα στο λόφο του Εγκλιανού, θα επιστρέψει στα παράλια, για να κινηθεί κατά μήκος του Κυπαρισσιακού κόλπου και να τερματίσει στην Αρχαία Ολυμπία.

Στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ολοκληρωθεί ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος του 2023, με μαζικό σπριντ, καλύπτοντας απόσταση 133,5 χιλιομέτρων. Ο σχεδιασμός περιέχει δύο σπριντ ανάβασης και δύο ενδιάμεσα ευθείας που θα τεστάρουν στο μάξιμουμ τους ποδηλάτες.

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο GIRO D’ITALIA

H ποδηλασία προσφέρει κι άλλον έναν εντυπωσιακό γύρο που θα μας συντροφεύσει αγωνιστικά και στοιχηματικά ως τις 28 Μαΐου: τον Giro dItalia. Ο Ποδηλατικός Γύρος της Ιταλίας (ένας από τους τρεις… μεγάλους στο καλεντάρι) αρχίζει σήμερα με πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα στο κουπόνι και σε κορυφαίες αποδόσεις. Ο εντυπωσιακός Remco Evanepoel λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη, με την Ineos Grenadiers να παρουσιάζεται ως η πιο ισχυρή και… γεμάτη ομάδα.

Στο τένις είναι η ώρα του μεγάλου τελικού του γυναικείου ταμπλό του τουρνουά της Μαδρίτης. Ίγκα Σβιόντεκ-Αρίνα Σαμπαλένκα κοντράρονται για τον τίτλο σε ματς με εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα. Επίσης το πρόγραμμα έχει και συναρπαστικές αναμετρήσεις στο βόλεϊ με τον τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη Volley League γυναικών σε πρώτο πλάνο, ενώ δυνατά ματς προσφέρονται σε χάντμπολ, πόλο, NHL και MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |