Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος τεστάρει τις αντοχές

Reading time2 λ

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στο κουπόνι των σπορ με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα

Ώρα για το τρίτο ετάπ στο ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας με το πελοτόν να συνεχίζει την πορεία του στην Πελοπόννησο, δοκιμάζοντας την αντοχή των αθλητών και τη στρατηγική των ομάδων. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Betsson είναι χορηγός του ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας δίνοντας την πορτοκαλί φανέλα με το λογότυπό της στον Βασιλιά των Βουνών. Σε αυτή την κατηγορία το 3ο ετάπ θα είναι απαιτητικό και θα ξεκινήσει από την περιοχή Navarino Dunes της Costa Navarino. Ολοκληρώνοντας ένα αριστερόστροφο ημικύκλιο στον Νομό Μεσσηνίας, οι αθλητές θα τερματίσουν στην Κυπαρισσία σε μαζικό σπριντ.

Τα βλέμματα είναι μεν στραμμένα στον Άαρον Γκέιτς, τον περσινό νικητή και τον ποδηλάτη που κυριάρχησε τις πρώτες δύο ημέρες της κούρσας. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και οι ισορροπίες λεπτές, οπότε τα πάντα μοιάζουν ανοικτά μπαίνοντας στην προτελευταία διαδρομή του ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Από την ποδηλασία μεταφερόμαστε στο τένις καθώς διεξάγεται η ημιτελική φάση του τουρνουά της Μαδρίτης στο ταμπλό των ανδρών. Σε πρώτο πλάνο το ματς Κάρλος Αλκαράθ-Μπόρνα Τσόριτς. Ο Κάρλος Αλκαράθ έχοντας και την υποστήριξη του κοινού θα επιχειρήσει να περάσει στον τελικό. Άλλωστε, λογαριάζεται ως το φαβορί για να τα καταφέρει και στη διάρκεια της διοργάνωσης έχει πραγματοποιήσει ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Συναρπαστικές αναμετρήσεις με θαυμάσιες ευκαιρίες για στοίχημα προσφέρονται και στο διπλό των ανδρών και των γυναικών.

Έπειτα, το κουπόνι προσφέρει κι άλλες επιλογές για ποντάρισμα. Στο βόλεϊ υπάρχουν δυνατά ματς  σε κορυφαίες λίγκες, καθώς επίσης και στο χάντμπολ. Στις ΗΠΑ, στο μεταξύ, τα play-offs του NHL, του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου, συνεχίζονται με σπουδαίο θέαμα, ενώ παράλληλα προσφέρονται σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα σε άκρως ανταγωνιστικά παιχνίδια και στο MLB, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπέιζμπολ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |