Ώρα για σπριντ στον Giro d’Italia

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στην ποδηλασία και σε πληθώρα άλλων αθλημάτων

Γεμάτο ευκαιρίες για στοίχημα είναι για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι των σπορ με σπουδαίες διοργανώσεις σε εξέλιξη και φουλ δράση που προσφέρει έντονες συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Giro dItalia, ο Ποδηλατικός Γύρος της Ιταλίας, ένας από τους τρεις «μεγάλους» στο καλεντάρι της ποδηλασίας μαζί με το Tour de France και την La Vuelta. Μπαίνει στην 5η ημέρα διεξαγωγής του με το ετάπ Ατριπάλντα-Σαλέρνο. Αρχίζει με ανάβαση και πρόκειται να ολοκληρωθεί με μαζικό σπριντ. Αναμένεται να είναι πολύ απαιτητικός για τους ποδηλάτες, αλλά και να βάλει σε… πίεση την στρατηγική των ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, υπόσχεται σπουδαίο θέαμα, αφού τις προηγούμενες ημέρες είδαμε τους ποδηλάτες να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Παραμένουμε στην Ιταλία, όπου διεξάγεται και μια άλλη κορυφαία διοργάνωση. Το τουρνουά τένις της Ρώμης, όπου συμμετέχουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ανδρικό ταμπλό και η Μαρία Σάκκαρη στο γυναικείο. Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής ημέρας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η φάση των «128».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μάθει τον αντίπαλό του στο δεύτερο γύρο που θα προκύψει από το ματς Ντούσαν Λάγιοβιτς-Νούνο Μπόρζες. Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναμένεται να διεξαχθεί το παιχνίδι Μαρία Σάκκαρη-Μπάρμπορα Στρίκοβα, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια λογαριάζεται ως το φαβορί.

Έπειτα, εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζονται και σε άλλα αθλήματα. Στο πόλο συνεχίζονται τα play-offs στην Α1 ανδρών. Στο βόλεϊ και στο χάντμπολ κορυφαίες λίγκες βρίσκονται σε εξέλιξη και προσφέρουν δυνατές αναμετρήσεις. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται με έντονο ενδιαφέρον για στοίχημα τα play-offs στο NHL, τη μεγαλύτερη λίγκα χόκεϊ επί πάγου στον κόσμο. Παράλληλα, σπουδαίες «μάχες» γίνονται και στο MLB, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπέιζμπολ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |