Συναρπάζει ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος

Reading time2 λ

Πλούσιο θέαμα σε ένα από τα αθλητικά event της χρονιάς, ενώ φουντώνουν οι «μάχες» στο τένις

Η δεύτερη ημέρα του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας, αναμένεται συναρπαστική. Στην Κρήτη η δράση… ανεβάζει ρυθμούς με το πρώτο ετάπ και αναμένεται πλούσιο θέαμα σε έναν αγώνα του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Betsson. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο πρόλογος, μια διαδρομή έξι χιλιομέτρων, ένα σπριντ ουσιαστικά, άνοιξε την αυλαία και… ζέστανε  τους ποδηλάτες ενόψει της πρώτης διαδρομής που είναι απαιτητική και δοκιμάζει τη σωματική, αλλά και τη νοητική αντοχή των ποδηλατών, καθώς επίσης και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι ομάδες.

Φυσικά, «φουντώνει» και η… μάχη για τις τέσσερις φανέλες που αντιστοιχούν και στα βραβεία. Η γαλάζια φανέλα δίνεται στον πρώτο της γενικής κατάταξης. Η κόκκινη φανέλα σ’ εκείνον που θα συλλέξει τους περισσότερους πόντους στο ενδιάμεσο σπριντ. Έπειτα, υπάρχει και η πορτοκαλί φανέλα με το λογότυπο της Betsson που δίνεται στον «βασιλιά των βουνών», σ’ εκείνον δηλαδή που θα πρωταγωνιστήσει στο σπριντ ανάβασης. Τέλος, τη λευκή φανέλα θα πάρει ο καλύτερος νεαρός αθλητής.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Από την ποδηλασία μεταφερόμαστε στο τένις και στο τουρνουά της Μαδρίτης, που βρίσκεται στην τελική του ευθεία και προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα,τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό. Στους άνδρες ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης, ενώ στο γυναικείο τουρνουά συνεχίζεται με τους αγώνες: Τζέσικα Πεγκούλα-Βερόνικα Κουντερμέτοβα και Ίγκα Σβιόντεκ-Πέτρα Μάρτιτς. Η Τζέσικα Πεγκούλα και η Ίγκα Σβιόντεκ λογαριάζονται ως τα φαβορί και επιπλέον είναι μεταξύ των ισχυρών διεκδικητριών του τίτλου. Άλλωστε, είναι το νούμερο τρία και το νούμερο ένα του ταμπλό. Οι νικήτριες από αυτά τα δύο ζευγάρια θα αναμετρηθούν στην ημιτελική φάση.

Το κουπόνι, όμως, προσφέρει κι άλλες θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα. Στο βόλεϊ ξεχωρίζει ο τελικός Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα γυναικών. Στο χάντμπολ γίνονται δυνατά ματς σε κορυφαίες διοργανώσεις, ενώ πλούσια δράση προσφέρεται στα play-offs του NHL και στη regular season του MLB.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |