Το ταξίδι συνεχίζεται στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο

Reading time2 λ

Σούπερ θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα και κορυφαίες διοργανώσεις

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος φεύγει από την Κρήτη και μεταφέρεται στην ηπειρωτική Ελλάδα με το δεύτερο ετάπ να αναμένεται συναρπαστικό και άκρως θεαματικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Betsson είναι χορηγός στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, προσφέροντας την πορτοκαλί φανέλα με το λογότυπό της στον Βασιλιά των Βουνών. Το δεύτερο ετάπ θα είναι απαιτητικό. Θα διασχίσει διαγώνια την Πελοπόννησο, ξεκινώντας από τις ιστορικές Μυκήνες και τερματίζοντας στην παραλία της Καλαμάτας. Οι ποδηλάτες θα διανύσουν απόσταση 170,3 χιλιομέτρων, ενώ υψομετρικά είναι 1.725 μέτρα, με τρία διαφορετικά σπριντ ανάβασης σε Αχλαδόκαμπο, Βίγλες και Παραδείσια. Αυτά τα σημεία της διαδρομής θα δοκιμάσουν το ταλέντο και την αντοχή των αθλητών, καθώς επίσης και τη στρατηγική που έχουν επιλέξει οι ομάδες.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΚΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Στο τένις, στο μεταξύ, οι «μάχες» στο τουρνουά της Μαδρίτης έχουν «φουντώσει» για τα καλά και οι αγώνες τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό προσφέρουν θαυμάσιες ευκαιρίες για στοίχημα. Επιπλέον, υπάρχει κι έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να παλεύουν για τη διάκριση.

Στους άνδρες, ξεχωρίζει το ματς για την προημιτελική φάση Γιάν – Λέναρντ Στρουφ-Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 2-0 σετ επί του Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες και αγώνα με τον αγώνα δείχνει πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Λογαριάζεται ως το φαβορί. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 3-2.

Στις γυναίκες, ο ημιτελικός Μαρία Σάκκαρη-Αρίνα Σαμπαλένκα αναμένεται συναρπαστικός. Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να έχει ακόμη σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά η τεράστια θέληση τής δίνει έξτρα ώθηση, όπως φάνηκε και στο 2-1 σετ επί της Ιρίνα – Καμέλια Μπέγκου στον προηγούμενο γύρο. Η Αρίνα Σαμπαλένκα, πάλι, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι δύο τους αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό του Indian Wells τον περασμένο Μάρτιο και η Σαμπαλένκα επικράτησε με 2-0 σετ. Ιστορικά, πάντως, τα παιχνίδια τους είναι πάντα θεαματικά και στις οκτώ φορές που έχουν παίξει στο παρελθόν η Σαμπαλένκα προηγείται με 5-3, αλλά κανένα από αυτά τα ματς δεν έγινε σε χωμάτινη επιφάνεια, όπως στη Μαδρίτη.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |