Ο Σεμπαστιάν Οζιέ έχει την εμπειρία

Πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που αρχίζει σήμερα

Έφτασε η μεγάλη μέρα. Σήμερα γίνεται η εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ετοιμάζεται να διεκδικήσει την 5η νίκη στην τρέχουσα σεζόν του WRC. Ο Γάλλος οδηγός της Toyota Gazoo Racing WRT ως τώρα έχει πάρει την πρώτη θέση στο Μόντε Κάρλο, στην Κροατία, στην Ιταλία και στην Κένια. Η Betsson είναι υπερήφανος χορηγός και Επίσημος Στοιχηματικός Συνεργάτης της διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για στοίχημα.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των οδηγών το 2020 και φέτος ηγείται της κατάταξης. Έχει 162 βαθμούς και τον ακολουθούν ο «ομόσταβλός» του Έλφιν Έβανς κι ο Τιερί Νεβίλ της Hyundai Shell Mobis WRT. Στο προηγούμενο ράλλυ, στο Βέλγιο, ο Σεμπαστιάν Οζιέ τερμάτισε στην 5η θέση και αναζητά να επανέλθει στις νίκες. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πως το Toyota Yaris WRC του δίνει την ικανότητα να στηρίξει τέτοια φιλοδοξία σ’ έναν τόσο απαιτητικό αγώνα.

Έπειτα, είναι ο μόνος που έχει πανηγυρίσει στην Ελλάδα. Ναι μεν πάνε δέκα χρόνια από τότε και πολλά έχουν αλλάξει τόσο όσον αφορά στα αυτοκίνητα και στις ειδικές διαδρομές, μα διαθέτει την εμπειρία. Οπότε μπορεί να κάνει το καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές. Κι αυτό παρόλο που λογαριάζεται ως ο 3ος με τις καλύτερες πιθανότητες για να νικήσει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Τιερί Νεβίλ κι ο έτερος οδηγός της Hyundai Shell Mobis WRT, Οτ Τάνακ, είναι το κορυφαίο «δίδυμο».

Όσον αφορά στους υπόλοιπους οδηγούς της Toyota Gazoo Racing WRT, ο Έλφιν Έβανς συνάντησε κάποια προβλήματα στο σετάρισμα του αυτοκινήτου. Αυτό ίσως να του προκαλέσει προβλήματα καθώς ο αγώνας θα γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός. Οπότε, μένει το «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα Κάλε Ροβάνπερα. Ο 20χρονος, γιος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Χάρι Ροβάνπερα, φέτος έγινε ο μικρότερος σε ηλικία νικητής ενός αγώνα. Έχει μπροστά του μια λαμπρή καριέρα και το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σαφώς και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εκείνον.