WRC, «μαραθώνιος» με φουλ ταχύτητα στο Rally Estonia

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 8ος αγώνας στο wrc προγραμμα 2023 και η 3η μέρα διεξαγωγής του Rally Estonia υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και ανεπανάληπτο θέαμα καθώς μπαίνει σ’ έναν «μαραθώνιο». Σήμερα διεξάγονται εννιά ειδικές διαδρομές με πλούσιες επιλογές για online στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson.

Το Rally Estonia είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά στο καλεντάρι και περιέχει ορισμένες εντυπωσιακές «πίστες», ενώ είναι και πολύ γρήγορο. Φυσικά, το WRC μετράει αντίστροφα για την έναρξη του EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson.

«ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΑΧΗ»

Αυτό που μας δίδαξε η Παρασκευή (21/7) είναι πως αναμένεται μεγάλη «μάχη» σήμερα,. Είναι, άλλωστε, η προτελευταία μέρα και το στοίχημα των κορυφαίων οδηγών και ομάδων είναι να… ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στην κορυφή, αν κι αυτό δεν είναι εύκολη αποστολή για τα πληρώματα ιδίως σε τόσο απαιτητικές συνθήκες.

Οι καλύτεροι οδηγοί της Hyundai Shell Mobis WRT και της Toyota Gazoo Racing WRT ξεχώρισαν στη δεύτερη μέρα του rally Estonia 2023. Οι Τιερί Νεβίλ και Εσάπεκα Λάπι από τη μια και οι Κάλε Ροβάνπερα και Έλφιν Έβανς από την άλλη, βρίσκονται κοντά μεταξύ τους και οι διαφορές μπορούν να καλυφθούν σήμερα.

Στα Παγκοσμιο ραλλυ τελευταια νεα, ο Οτ Τάνακ της M-Sport Ford έμεινε πιο πίσω λόγω ποινής πέντε λεπτών για αλλαγή κινητήρα και θα επιδιώξει να μαζέψει τη διαφορά. Να σημειώσουμε πως ο Εσθονός έχει νικήσει τέσσερις φορές στο ράλι της πατρίδας του και ήταν από τις… μεγάλες απειλές προς τις δύο καλύτερες ομάδες. Μάλιστα, άρχισε εντυπωσιακά νικώντας στις πρώτες τρεις ειδικές του Rally Estonia την Παρασκευή.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΒΑΝΠΕΡΑ

Οι Αποδόσεις ράλι Εσθονίας κατέγραφαν ως μεγάλο φαβορί τον Κάλε Ροβάνπερα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο Φιλανδός, που οδεύει προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καθώς ηγείται της κατάταξης των οδηγών με 41 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, μετράει δύο νίκες στην Εσθονία στη σύντομη καριέρα του. Σήμερα θα επιδιώξει να επιτεθεί. Άλλωστε, η χωμάτινη επιφάνεια είναι το… φόρτε του και θα επιδιώξει να μη δώσει… δικαιώματα στους αντιπάλους του. Παράλληλα, αναζητά να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κάλε Ροβάνπερα παραπονέθηκε πως του έλειπε το κάτι… παραπάνω στη διάρκεια της Παρασκευής και αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο σετάρισμα του αυτοκινήτου προκειμένου να νιώσει καλύτερα, ώστε να μπορέσει να βγάλει στο δρόμο το ταλέντο του, αλλά και τη δύναμη του Yaris που οδηγεί, κυριαρχώντας. Βέβαια, δεν τρέχει μόνος του και οι άλλες ομάδες θα επιδιώξουν να εμφανιστούν εξίσου έτοιμες για την πρόκληση μιας μαραθώνιας ημέρας γεμάτης… σπριντ στις γρήγορες ειδικές του Rally Estonia.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |