Μεγάλο φινάλε στο Rally Sweden

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο WRC με την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα της σεζόν

Για πρώτη φορά από το 2006 σε μια κούρσα του WRC δεν λαμβάνει μέρος ούτε ο Σεμπαστιάν Λεμπ ούτε ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Οπότε έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Rally Sweden, τον δεύτερο αγώνα της σεζόν. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα.

Ακόμη και πριν από την έναρξη του Rally Sweden, ο Κάλε Ροβάνπερα, πιλότος της Toyota Gazoo Racing WRT με Toyota Yaris GR θεωρούταν το φαβορί. Ο Φινλανδός την περασμένη σεζόν πανηγύρισε δύο νίκες με τη μια από αυτές στο Rally Acropolis, του οποίου η Betsson είναι υπερήφανος χορηγός και Επίσημος Στοιχηματικός Συνεργάτης. Αυτό αν μη τι άλλο απέδειξε πως είναι ένας οδηγός που μπορεί να τα βγάλει πέρα σε δύσκολες συνθήκες και στα πιο απαιτητικά rally. Κι αυτό της Σουηδίας αναμφίβολα ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία. Μαζί με το Rally Acropolis ίσως να είναι το πιο δύσκολο σε όλο το καλεντάρι μιας και διεξήχθησαν ειδικές διαδρομές σε χιόνι και πάγο και με τη θερμοκρασία πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Πέραν, όμως, του Κάλε Ροβάνπερα, πολύ καλά τα πήγαν οι οδηγοί της Hyundai Shell Mobis WRT, Οτ Τάνακ και Τιερί Νεβίλ που οδηγούν το Hyundai i20. Επιπλέον, ο Όλιβερ Σόλμπεργκ, Σουηδός στην καταγωγή, ευελπιστεί σ’ ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην πατρίδα του. Ο Όλιβερ Σόλμπεργκ είναι ο γιος του Παγκοσμίου Πρωταθλητή, Πέτερ Σόλμπεργκ, ο οποίος έλαμψε οδηγώντας το Subaru Impreza στις αρχές της χιλιετίας. Ο νεαρός πιλότος βρίσκεται κι αυτός στο τιμόνι ενόςHyundai i20. Η συγκεκριμένη ομάδα, να σημειώσουμε, με το βλέμμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των κατασκευαστών δείχνει πολύ δυνατή φέτος.