Ράλι Ιταλίας (30/5-2/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Το Ράλι Ιταλίας του WRC υπόσχεται πλούσιο θέαμα και ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Η δράση στο WRC επιστρέφει με τον 6ο αγώνα της σεζόν, το Ράλι Ιταλίας (30/05-02/06/2024), που αναμένεται συναρπαστικό και με πλούσιο θέαμα. Η Σαρδηνία, λοιπόν, θα φιλοξενήσει μια από τις πολυαναμενόμενες κούρσες στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όπου ο ανταγωνισμός αναμένεται αυξημένος. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα online με αμέτρητες αγορές και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο WRC Ράλι Ιταλίας οι αποδόσεις φέρνουν σε πρώτο πλάνο τον Σεμπαστιάν Οζιέ της Toyota για να πάρει τη νίκη. Το να τερματίσει πρώτος προσφέρεται στο 1,85**, ενώ πίσω του βρίσκεται ο Οτ Τάνακ της Hyundai με 3,50** και τους ακολουθεί ο teammate του Ντάνι Σόρδο με 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

WRC ΡΑΛΙ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο WRC Ράλι Ιταλίας τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπαίνει το καθοριστικό του κομμάτι με πολύ δυνατούς αγώνες μέσα στους επόμενους μήνες και φυσικά το EKO Rally Acropolis, του οποίου η Betsson είναι υπερήφανη χορηγός.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ενόψει του WRC Ράλι Ιταλίας;

  • Ο Σεμπαστιάν Οζιέ έχει νικήσει εκεί 4 φορές. Το 2013, το 2014, το 2015 και το 2021. Ο Ντάνι Σόρδο κι ο Οτ Τάνακ μετρούν από δύο επιτυχίες στο συγκεκριμένο αγώνα, ενώ ο Τιερί Νεβίλ έχει τρεις.
  • Η Hyundai έχει πανηγυρίσει έξι στα τελευταία οκτώ Ράλι Ιταλίας.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ πάει στη Σαρδηνία έχοντας πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες στα Croatia Rally και Rally de Portugal. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και τόσο ο ίδιος όσο και το πλήρωμα της Toyota εκφράζουν την αισιοδοξία τους ενόψει του Ράλι Ιταλίας. Βέβαια, η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους μιας και η Toyota έχει μονάχα μια νίκη εκεί τα τελευταία χρόνια. Η Hyundai, πάλι, έχοντας επικρατήσει στους πρώτους δύο αγώνες της σεζόν αναζητά αντίδραση και βασίζεται στους Νεβίλ, Τάνακ και Σόρδο. Ο πρώτος δεν έχει τερματίσει εκτός της πρώτης 5άδας φέτος, ο Τάνακ τερμάτισε δεύτερος στην Πορτογαλία κι ο Σόρδο 5ος.

WRC ΡΑΛΙ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗ

  • Σεμπαστιάν Οζιέ (Toyota Gazoo Racing WRT) 1,85**
  • Οτ Τάνακ (Hyundai Shell Mobis WRT) 3,50**
  • Ντάνι Σόρδο (Hyundai Shell Mobis WRT) 7,00**
  • Τιερί Νεβίλ (Hyundai Shell Mobis WRT) 8,00**
  • Έλφιν Έβανς (Toyota Gazoo Racing WRT) 8,00**

Το στοίχημα στο Ράλι Ιταλίας συναρπάζει καθώς φουντώνουν οι μάχες στις κατατάξεις των οδηγών και των κατασκευαστών. Ο Νεβίλ ηγείται της κούρσας στους οδηγούς με 110 βαθμούς και τον ακολουθεί Έβανς με 86, ενώ στους κατασκευαστές η Hyundai έχει 219 πόντους και τέσσερις λιγότερους έχει συγκεντρώσει η Toyota. Το να βρεθεί στο top 3 ο Νεβίλ δίνεται στο 2,15**, ενώ το ίδιο ενδεχόμενο για τον Έβανς πληρώνει στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

WRC ΡΑΛΙ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο WRC Ράλι Ιταλίας το στοίχημα για τις δύο πρωτοπόρους στη βαθμολογία των κατασκευαστών είναι σαφές, αλλά αξίζει να αναφερθούμε και στην M-Sport Ford και κυρίως στον Αντριάν Φουρμό. Ο Γάλλος οδηγός με εξαίρεση το Ράλι Κροατίας όπου τερμάτισε 17ος, σε όλα τα υπόλοιπα έχει βρεθεί εντός της πρώτης πεντάδας και σε δύο περιπτώσεις ανέβηκε στο βάθρο. Με 71 βαθμούς είναι 4ος στην κατάταξη των οδηγών και στο Ράλι Ιταλίας θέλει να πιέσει προκειμένου να «σκαρφαλώσει» κι άλλο σε μια προσπάθεια να μπει κι εκείνος στη διεκδίκηση του τίτλου για τα καλά.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ