Safari Rally Kenya (28-31/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time2 λ

To Safari Rally Kenya για το WRC προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Η δράση στο WRC επιστρέφει με το Safari Rally Kenya (28-31/03/2024), τον τρίτο αγώνα της σεζόν της κορυφαίας βαθμίδας αγώνων Ράλλυ. Με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη και τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κάλε Ροβάνπερα να συμμετέχει το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακό. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο WRC συναρπάζει με καταπληκτικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στο Safari Rally Kenya οι αποδόσεις, λοιπόν, σχηματίζονται με τον Κάλε Ροβάνπερα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη καθώς προσφέρεται στο 1,72**, ενώ πιο πίσω βρίσκονται οι Οτ Τάνακ με 5,25** και Έλφιν Έβανς με 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

SAFARI RALLY KENYA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Safari Rally Kenya έχει σαφή προγνωστικά, αλλά πρόκειται για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες στο καλεντάρι μαζί με το EKO Ράλλυ Ακρόπολις του οποίου περήφανος χορηγός είναι η Betsson. Ως τώρα στη σεζόν είδαμε τον Τιερί Νεβίλ να νικάει στην πρεμιέρα στο Μόντε Κάρλο, ενώ ο Εσαπέκα Λάπι επικράτησε στη Σουηδία. Ο Κάλε Ροβάνπερα, ο Οτ Τάνακ κι ο Έλφιν Έβανς αναζητούν αντίδραση.

WRC Rally Kenya 2024 – Νικητής

  • Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Gazoo Racing WRT) 1,72**
  • Οτ Τάνακ (Hyundai Shell Mobis WRT) 5,25**
  • Έλφιν Έβανς (Toyota Gazoo Racing WRT) 6,00**
  • Τιερί Νεβίλ (Hyundai Shell Mobis WRT) 6,50**
  • Εσαπέκα Λάπι (Hyundai Shell Mobis WRT)  15,00**

Την περασμένη σεζόν η Toyota Gazoo Racing WRT νίκησε το Safari Rally Kenya χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση οκτώ φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Σεμπαστιάν Οζιέ, αλλά ο Γάλλος φέτος δεν συμμετέχει. Οι ελπίδες της ομάδας βρίσκονται στα χέρια του Κάλε Ροβάνπερα, του Έλφιν Έβανς και του Τακαμότο Κατσούτα.

Βέβαια, η Hyundai Shell Mobis με τους Νεβίλ, Τάνακ και Λάπι έχει κι εκείνη βάσιμα επιχειρήματα για να νιώθει μπορεί να κάνει το τρία στα τρία στην αγωνιστική περίοδο. Η M-Sport Ford, πάλι, θα κατεβάσει τρία αυτοκίνητα με τους Αντριάν Φουρμό, Γκρεγκουάρ Μίνστερ και τον Έλληνα Ιορδάνη Σερδερίδη να υπόσχονται να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό μετά την καλή παρουσία της ομάδας στη Σουηδία.

WRC Rally Kenya 2024 – Νικήτρια ομάδα

  • Toyota 1,39
  • Hyundai 2,80
  • Ford 100,00

Το στοίχημα στο Safari Rally Kenya κόβει την ανάσα. Ο αγώνας είναι πολύ απαιτητικός και για κάθε πλήρωμα ένα λάθος μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της νίκης. Ο Ροβάνπερα μετά την κακή εμφάνισή του στη Σουηδία (39ος) θέλει να απαντήσει. Το να τερματίσει στην πρώτη τριάδα προσφέρεται στο 1,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

SAFARI RALLY KENYA ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Safari Rally Kenya το στοίχημα για τα πληρώματα και τις ομάδες είναι να μπορέσουν να βρουν την ισορροπία που χρειάζονται ώστε να δείξουν τις αρετές τους σ’ ένα από τα ταχύτερα ράλλυ του κόσμου. Αναμφίβολα θα ωθηθούν στα άκρα των αντοχών τους, ενώ θα δοκιμαστεί και η στρατηγική των ομάδων. Το φετινό WRC έχει αρχίσει εντυπωσιακά και η συνέχειά του αναμένεται εξίσου συναρπαστική και φυσικά θα περάσει και από την Ελλάδα 5 με 8 Σεπτεμβρίου με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να είναι ο 10ς αγώνας της σεζόν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ