Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συναρπάζει

Reading time1 λ

Σούπερ προσφορές με ποικιλία ειδικών στοιχημάτων στον μεγάλο αγώνα ράλλυ της Ελλάδας

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μπαίνει στην 3η μέρα του και πιο απαιτητική του προγράμματος. Οι οδηγοί θα καλύψουν απόσταση 132,56 χιλιομέτρων. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα που θα τρέξουν στη διάρκεια του «Ράλλυ των Θεών». Αναμφίβολα θα προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα στις συγκλονιστικές ειδικές διαδρομές της Παύλιανης και της Γραβιάς καθώς και στους Βωξίτες. Με τη Betsson υπερήφανο χορηγό και Επίσημο Στοιχηματικό Συνεργάτη της διοργάνωσης, στην πλατφόρμα της θα βρείτε πληθώρα ειδικών στοιχημάτων για το θρυλικό αγώνα του WRC, καθώς και εντυπωσιακές επιλογές στο live.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ άρχισε εντυπωσιακά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις τερματίζοντας πρώτος στην πρώτη και στη δεύτερη ειδική διαδρομή. Φυσικά, δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει εκεί. Στόχος του είναι να πάρει την 5η νίκη του σε εννιά αγώνες στο τρέχων Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ουσιαστικά να «σφραγίσει» τον τίτλο του στους οδηγούς. Έτσι θα πάει και την ομάδα του, Toyota Gazoo Racing WRT, πιο κοντά στη δόξα. Άλλωστε, έχει την εμπειρία μια και από τους οδηγούς που τρέχουν είναι ο μόνος που έχει κερδίσει στην Ελλάδα κι ας έχουν περάσει δέκα χρόνια. Παράλληλα, εξέφρασε πως αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα του ράλλυ.

Φυσικά, έχει ν’ αντιμετωπίσει και υψηλό ανταγωνισμό. Ο Κάλε Ροβάνπερα έχει κάνει κι αυτός καλή εκκίνηση, ενώ σταθερός παρουσιάζεται και ο Έλφιν Έβανς, αμφότεροι οδηγοί της Toyota Gazoo Racing WRT. Ο Τιερί Νεβίλ της Hyundai Shell Mobis WRT δεν μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και σήμερα θα επιχειρήσει ν’ αντιδράσει αλλιώς κινδυνεύει να μείνει πίσω. Αντίθετα, ο «ομόσταβλός» του Οτ Τάνακ δείχνει να διαχειρίζεται καλύτερα τις προκλήσεις του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και εμφανίζεται έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη για να διακριθεί.