Ανάβει η μάχη στο WRC

Reading time2 λ

Επιλογές για ποντάρισμα που συναρπάζουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζεται ο 6ος αγώνας του WRC, το Safari Kenya Rally, τέσσερις… στροφές πριν από το Rally Acropolis του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Με τις ειδικές διαδρομές του σημερινού προγράμματος να αναμένονται συναρπαστικές, στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Σήμερα οι πιλότοι θα τρέξουν σε έξι ειδικές διαδρομές που είναι από τις πιο απαιτητικές του προγράμματος. Με τους Σεμπαστιάν Οζιέ και Σεμπαστιάν Λεμπ να συμμετέχουν στον αγώνα, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, καθώς ο Κάλε Ροβάνπερα αναζητά την 4η νίκη του στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Φινλανδός της Toyota καλείται ν’ αποδείξει την αξία του σ’ έναν αγώνα πολύ απαιτητικό και σε μια ιδιαίτερη χωμάτινη επιφάνεια. Βέβαια, ήδη έδειξε τις ικανότητές του καθώς ξεπέρασε τα εμπόδια που συνάντησε στη Σουηδία (χιόνι), στην Κροατία (άσφαλτος) και στην Πορτογαλία (χώμα). Παράλληλα, οι οδηγοί της HyundaiΟτ Τάνακ και Τιερί Νεβίλ, αναζητούν αντίδραση έπειτα από τις δύσκολες στιγμές που είχαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ βελτιωμένοι υποσχέθηκαν να παρουσιαστούν κι εκείνοι της Ford.

ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ

Στο μεταξύ, το τένις υπόσχεται σπουδαίο θέαμα στους τελικούς και των τελευταίων τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη πριν από την έναρξη του Wimbledon.

Στο ανδρικό σιρκουΐ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Μαγιόρκα, το οποίο προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα. Αν και διοργάνωση κατηγορίας 250, πρόσφερε μοναδικές στιγμές με 100% δράση και το ίδιο επιφυλάσσει και για τον τελικό.

«Δυνατές» επιλογές για στοίχημα υπάρχουν και στο τουρνουά του Ίστμπουρν που έχει και γυναικείο ταμπλό. Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Για το γυναικείο σιρκουΐ ξεχωρίζει και το τουρνουά του Μπαντ Χόμπουργκ.