Καρό σημαία στο Rally Belgium

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο WRC, στο τένις, στο βόλεϊ και στην ποδηλασία

Ακόμη μια μέρα όπου το κουπόνι των σπορ είναι γεμάτο με εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson. Η τελευταία ημέρα του Rally Belgium του WRC βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα προσφέρουν το τένις, το βόλεϊ και η ποδηλασία.

Το Rally Belgium, ο τελευταίος αγώνας πριν από το Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις στο φινάλε. Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και η εγκατάλειψη του Κάλε Ροβάνπερα στη δεύτερη ειδική διαδρομή που τέθηκε εκτός μάχης για τη νίκη του αγώνα. Ο Έλφιν Έβανς που άρχισε πολύ καλά την κούρσα και οι Οτ Τάνακ και Τιερί Νεβίλ θέλουν να εκμεταλλευτούν την απουσία του Φινλανδού και να δουν την καρό σημαία του τερματισμού πρώτοι. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους αναμένεται μεγάλος. Παράλληλα, ενδιαφέρον έχει να δούμε τί μπορεί να καταφέρει και η βελτιωμένη MSport Ford στην τελευταία ημέρα του Rally Belgium.

ΣΤΗ ΜΑΧΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Στο τένις, τώρα, κι εκεί είναι ώρα για γκραν φινάλε. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο τελικό του ανδρικού ταμπλό στο τουρνουά του Σινσινάτι. Υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, ενώ προσφέρει θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα.

Στο μεταξύ, στο βόλεϊ, συνεχίζονται οι αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Νορβηγία-Ελλάδα. Η εθνική Ελλάδας εξασφάλισε την πρόκρισή της στο μεγάλο ραντεβού και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στην προκριματική διαδικασία με ακόμη μια νίκη. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 3-2.

Σήμερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα δώσει τη δική του μάχη για να εξασφαλίσει το 6ο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του στους κρίκους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Μόναχο. Ολοκληρώνεται και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που υπόσχεται θέαμα. Τέλος, συνεχίζεται ο Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας με σπουδαίες επιλογές για στοίχημα.