WRC, για… σαφάρι στην Κένυα με σούπερ αποδόσεις

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοιχημα στο WRC Safari Rally Kenya που αναμένεται συναρπαστικό

Το WRC Safari Rally Kenya αρχίζει σήμερα (22/6). Είναι ο 7ος αγώνας της σεζόν του WRC κι ένας από τους πιο συναρπαστικούς στο καλεντάρι, που μετράει αντίστροφα μέχρι το EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Στην πλατφόρμα της, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα online σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Σε αυτό τον… θρυλικό αγώνα η Toyota Gazoo Racing WRT θα… κατέβει με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και πρωτοπόρο της βαθμολογίας τον οδηγών Κάλε Ροβάνπερα, αλλά και τον Σεμπαστιάν Οζιέ. Οι δύο είναι οι προηγούμενοι νικητές του ράλι και δύο από τα ισχυρά φαβορί.

Στοίχημα WRC Rally Kenya

Σεμπαστιάν Οζιέ         3,00

Τιερί Νεβίλ     4,00

Κάλε Ροβάνπερα         4,00

Εσάπεκα Λάπι 10,00

Οτ Τάνακ         10,00

Ντάνι Σόρδο   21,00

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Επίσης, με Toyota GR Yaris θα αγωνιστούν στο Ράλλυ Κένυας, WRC και οι Έλφιν Έβανς και Τακαμότο Κατσούτα. H Hyundai Shell Mobis WRT θα βασιστεί στο τρίο των Τιερί Νεβίλ (δεύτερος στους οδηγούς), Εσάπεκα Λάπι και Ντάνι Σόρδο, που υπόσχονται να κάνουν πολύ πιο συναρπαστικό το Στοίχημα Ράλι. Οι Οτ Τάνακ, Πιέρ-Λουί Λουμπέ και ο Έλληνας Ιορδάνης Σερδερίδης θα οδηγήσουν τα Puma της M-Sport Ford.

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΖΙΕ

Στο WRC Safari Rally Kenya φαβορί λογαριάζεται ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Το να κατακτήσει τη νίκη προσφέρεται στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Ο Γάλλος, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε όλους τους φετινούς αγώνες είναι ο μόνος οδηγός φέτος που έχει νικήσει σε δύο διαφορετικά ράλι. Τον ακολουθούν με απόδοση 4,00** οι Κάλε Ροβάνπερα και Τιερί Νεβίλ. Να σημειώσουμε πως το να ανέβουν στο βάθρο αυτοί οι δύο βρίσκεται στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΝΤΟΧΩΝ

Ωστόσο, το Ράλι Σαφάρι Κένυα είναι άκρως απαιτητικό και πολλές φορές απρόβλεπτο. Δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών, των οχημάτων και των πληρωμάτων των ομάδων, αφού διεξάγεται σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Και με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα… ύψη αυτή τη σεζόν αναμένεται ένα ράλι που θα μείνει αξέχαστο και θα προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στην πλατφόρμα της Betsson ήδη από την πρώτη μέρα διεξαγωγής του.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |