WRC Κένυα, ώρα για το μεγάλο φινάλε

Reading time2 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα στο Ράλι Κένυα (Rally Kenya) σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Ο Αγώνας WRC Κένυα (WRC Kenya race) ολοκληρώνεται σήμερα (25/6) με έξι ειδικές διαδρομές στο πρόγραμμα και  το ενδιαφέρον στα ύψη. Ο 7ος αγώνας για Στοίχημα Ράλι στη σεζόν του WRC κι ένας από τους πιο συναρπαστικούς στο καλεντάρι, που μετράει αντίστροφα μέχρι το EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson, υπόσχεται σπουδαίο θέαμα. Στην πλατφόρμα της, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα online σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ TOYOTA GAZOO RACING WRT

Στις Ομάδες WRC Κένυα (WRC Kenya teams) κυριάρχησε η Toyota Gazoo Racing WRT τις προηγούμενες ημέρες σε σημείο που τέσσερις οδηγοί της ηγούνται στην κατάταξη. Οδηγοί WRC Κένυα (WRC Kenya drivers) που ξεχώρισαν είναι ο Σεμπαστιάν Οζιέ, το φαβορί για να πάρει την 3η νίκη του αυτή τη σεζόν, ενώ ο Κάλε Ροβάνπερα ετοιμάζεται να εξαπολύσει την τελική του επίθεση για να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τους Τακουμότο Κατσούτα και Έλφιν Έβανς να βρίσκονται πιο πίσω κι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, αν συμβεί κάποια αναποδιά στους πρωτοπόρους.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Το Ράλι Κένυα, ένας από τους πλέον απαιτητικούς αγώνες στο πρόγραμμα του WRC παρουσιάζει αμέτρητες προκλήσεις όπως κι επιλογές για Στοίχημα WRC Rally Kenya στην πλατφόρμα της Betsson. Σήμερα, στην τελευταία ημέρα αναμένεται και αντίδραση από τους οδηγούς της Hyundai Shell Mobis WRT. Ο Ντάνι Σόρδο τα έχει πάει αρκετά καλά, αλλά η ομάδα περιμένει περισσότερα από τον Τιερί Νεβίλ. Το ίδιο ισχύει και για τον Οτ Τάνακ. Μπήκε στον αγώνα WRC Κένυα με βλέψεις να ανέβει στο βάθρο, αλλά έμεινε αρκετά πίσω και σήμερα καλείται να «μαζέψει» τη διαφορά και να πλησιάσει στους πρωτοπόρους. Εξίσου, μεγάλη προσπάθεια αναμένεται και από τον teammate του Πιέρ-Λουί Λουμπέ, που είχε αρκετές ατυχίες στο ράλι, αλλά είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στο φινάλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Στόχος στις τελευταίες ειδικές διαδρομές για τους οδηγούς της Hyundai και της Ford είναι να αψηφήσουν τα Ράλι Κένυα προγνωστικά (Rally Kenya predictions) και να πλασαριστούν όσο ψηλότερα γίνεται ώστε να συγκεντρώσουν βαθμούς για την κατάταξη του πρωταθλήματος. Έτσι, αναμένεται να προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις σ’ ένα φινάλε που θα είναι ανεπανάληπτο και με έντονο ενδιαφέρον για στοιχημα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |