WRC, το Rally Estonia υπόσχεται σπουδαίο θέαμα

Reading time2 λ

Πληθώρα επιλογών για στοιχημα σε μία συναρπαστική κούρσα

Το wrc προγραμμα 2023 συνεχίζεται με τον 8ο αγώνα του και μεταφέρεται στην Εσθονία (20-23/7). Το Rally Estonia υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έναρξη του EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ γρήγορη διαδρομή πάνω σε χώμα με πολλά άλματα και η πρόκληση για τους οδηγούς θα είναι να βγάλουν στο δρόμο όλη τους την τεχνική. Φαβορί είναι ο Κάλε Ροβάνπερα της Toyota Gazoo Racing WRT, που οδηγάει GR Yaris. Η νίκη του Φιλανδού προσφέρεται στο 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Το στοίχημα να επικρατήσει στο rally estonia 2023 και να πάρει τις περισσότερες ειδικές διαδρομές βρίσκεται στο 1,60**.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το στοιχημα του Φιλανδού, που οδεύει προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καθώς έχει προβάδισμα 41 πόντων στην κατάταξη των οδηγών, θα είναι να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό που αναμένεται υψηλός. Άλλωστε το Rally Estonia έχει τη φήμη της  απρόβλεπτης κούρσας. Η Toyota Gazoo Racing WRT θα κατεβάσει επίσης τους Έλφιν Έβανς και Τακαμότο Κατσούτα, με τον Σεμπαστιάν Οζιέ να έχει… διάλειμμα. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Καλε Ροβάνπερα, ίσως να είναι ο Οτ Τάνακ της M-Sport Ford. Ο Εσθονός, που έχει κερδίσει τέσσερις φορές το ράλι της πατρίδας του, θα έχει την υποστήριξη του κοινού και επίσης το πλεονέκτημα πως ξέρει πολύ καλά τους δρόμους. Ωστόσο, θα δοκιμαστεί η αντοχή του Ford Puma του. Η ομάδα του θα παρατάξει και τον Πιέρ-Λουί Λουμπέ. Όσο για τη Hyundai Shell Mobis WRT, θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες με το ρόστερ της να αποτελούν οι Τιερί Νεβίλ, Εσάπεκα Λάπι και ο πρωτοεμφανιζόμενος για φέτος Τεέμου Σούμινεν. Η ομάδα περιμένει πολλά από τους Φινλανδούς Λάπι και Σούνινεν αφού το έδαφος στο Rally Estonia είναι παρόμοιο μ’ αυτό στη Φινλανδία. Μάλιστα, να σημειώσουμε στα Παγκοσμιο ραλλυ τελευταια νεα πως στις Αποδόσεις ράλι Εσθονίας ο Λάπι θεωρείται ο δεύτερος ισχυρότερος διεκδικητής της νίκης με 5,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

WRC, Rally Estonia – Νικητής

Κάλε Ροβάνπερα         1,50**

Εσάπεκα Λάπι             5,50**

Οτ Τάνακ         7,50**

Έλφιν Έβανς   8,00**

Τιερί Νεβίλ     21,00**

Τεέμου Σούνινεν         51,00**

Τακαμότο Κατσούτα   101,00**

Πιέρ-Λουί Λουμπέ     201,00**

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |