Καρσίγιακα-Αναντολού Εφές, για την «σκούπα» η Εφές

Reading time2 λ

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες για στοιχημα στο ματς Καρσίγιακα-Αναντολού Εφές.

Το απόγευμα στις 18:00 διεξάγεται ο τρίτος τελικός στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Τουρκίας, Καρσίγιακα-Αναντολού Εφές. Μέχρι στιγμής η Εφές έχει παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και πιο δυνατή από την Καρσίγιακα, κερδίζοντας και τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, τα οποία έγιναν στην έδρα της με 82-78 και 85-68. Πλέον ταξιδεύει στην Σμύρνη, έχοντας την ευκαιρία να τελειώσει τη σεζόν, αφού θέλει μία νίκη ακόμη για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κλάιμπερν, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι, αν και στοίχημα ότι το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κανονικά. Το πόσο σίγουροι νιώθουν στην Εφές για την κατάκτηση του τίτλου, φαίνεται από το γεγονός πως ο Αταμάν φρόντισε στον δεύτερο τελικό να αποχαιρετήσει το κοινό της ομάδας, καθώς είναι γνωστό πως αναλαμβάνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Επομένως μοιάζει βέβαιος πως δεν θα χάσει δύο αγώνες η ομάδα του για να επιστρέψει στην Πόλη.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Σαφώς διαφορετική άποψη και γνώμη θα έχουν οι άνθρωποι της Καρσίγιακα και κυρίως ο έμπειρος προπονητής της, Σαρίτσα. Άλλωστε έχουν κερδίσει φέτος την Εφές, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, υπήρξαν διαστήματα που παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί. Τώρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Άλλωστε για να συνεχίσει να ελπίζει, πρέπει πλέον μόνο να κερδίζει! Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν περισσότερο κάποιοι παίκτες της ομάδας. Οι Κουζμίνσκας, Ντελγκάδο, να ανέβουν επιθετικά και γενικά να περιορίσει όσο το δυνατό περισσότερο τους αντιπάλους τους. «Βάρος» που πέφτει σε Ανγκόλα και ΜακΚάλουμ, εναντίον των Μίσιτς και Λάρκιν, που ίσως να κάνουν και αυτοί τα τελευταία τους παιχνίδια με τη φανέλα της Αναντολού Εφές.

18:00     Καρσίγιακα-Αναντολού Εφές      TBSL

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |