Περιστέρι-ΠΑΟΚ, η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ

Reading time2 λ

Πλήθος επιλογών για στοιχημα στην Α1 μπάσκετ Περιστέρι-ΠΑΟΚ με ξεκάθαρο φαβορί στο κουπόνι. 

Τρίτος μικρός τελικός σήμερα στις 19:15 για την 3η θέση της Basket League το Περιστέρι-ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ να μείνει «ζωντανός» στη σειρά, αφού χάνει με 2-0 και αν χάσει ολοκληρώνεται η σειρά. Στην πλατφόρμα της Betsson οι επιλογές για ποντάρισμα είναι πολλές, πάντα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το Περιστέρι θέλει μόνο μία νίκη ακόμη για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε, οποιαδήποτε ελληνική ομάδα αυτές τις εποχές κατακτάει την 3η θέση είναι σαν να παίρνει το πρωτάθλημα, αφού η παρουσία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει κάτι περισσότερο. Φυσικά θα πρόκειται και για σχεδόν ιδανικό… ποδαρικό του Βασίλη Σπανούλη στους πάγκους, αν και βάζει υψηλά τον πήχη με το ξεκίνημα της καριέρας του ως προπονητή.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ

Στην Τουρκία απόψε γίνεται ο τέταρτος ημιτελικός για το Μπάσκετ Τουρκίας, το Καρσίγιακα-Τουρκ Τέλεκομ και η Τουρκ Τέλεκομ είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Η Καρσίγιακα προηγείται με 2-1 στη σειρά κι έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, μπορεί με νίκη σήμερα να περάσει στον τελικό του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει τον τίτλο. Όλα αυτά, έχοντας τερματίσει στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου. Αντιθέτως, για την Τουρκ Τέλεκομ υπάρχει κίνδυνος να πάει χαμένη μία χρονιά όπου βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, προσπερνώντας Φενέρμπαχτσε και Εφές Πίλσεν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο τρίτος ημιτελικός στην ACB Ισπανίας το Μπανταλόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, με την Μπανταλόνα να έχει «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, με το σκορ της σειράς στο 1-1. Αν καταφέρει να κερδίσει και τους δύο αγώνες στην έδρα της τότε θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη και θα περάσει στον τελικό. Από την άλλη μεριά, η Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάζεται απλά μία νίκη για να μπορέσει να εξασφαλίσει πώς δεν θα αποκλειστεί. Βέβαια, αν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που παίξει στην Μπανταλόνα θα πάρει την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση όποια ομάδα κερδίσει απόψε παίρνει σαφέστατο προβάδισμα.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Τέλος, στις 21:30 ξεκινούν οι τελικοί στο Μπάσκετ Γαλλίας με το Μονακό-Μπουλόν Λεβαλουά. Η Μονακό είναι το μεγάλο φαβορί, έχοντας τερματίσει και στην κορυφή στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Βέβαια, η Μπουλόν Λεβαλουά ήταν στην δεύτερη θέση και διαθέτει στις τάξεις της το επόμενο Νο1 του φετινού ντραφτ στο ΝΒΑ, τον Γουεμπανιάμα.

18:00     Καρσίγιακα-Τουρκ Τέλεκομ        TBSL

19:15     Περιστέρι-ΠΑΟΚ             Basket League

19:30     Μπανταλόνα-Ρεάλ Μαδρίτης   ACB Liga Endessa

21:30     Μονακό-Μπουλόν Λεβαλουά   LNB Pro A

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |