Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβεντούτ Μπανταλόνα, ο πρώτος χορός

Reading time2 λ

Στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβεντούτ Μπανταλόνα υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα

Σήμερα το βράδυ, στις 22:00 ξεκινούν οι ημιτελικοί για το Μπάσκετ Ισπανίας και συγκεκριμένα τη Liga Endessa ACB, με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβεντούτ Μπανταλόνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, παρόλο που τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Η σημερινή της αντίπαλος, η Μπανταλόνα, είναι υπεύθυνη γι’ αυτό, καθώς αν και έβδομη (!) στην κανονική περίοδο, κέρδισε δύο φορές την Μπασκόνια και έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές στο στοίχημα στο συγκεκριμένο ματς. Μετά τον τρόπο με τον οποίο κατέκτησε την Euroleague, μοιάζει να είναι η χρονιά της Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον στο μπάσκετ. Υπήρξε και η ευνοϊκή συνθήκη γι’ αυτήν, αφού τα τελευταία χρόνια η Μπανταλόνα είναι «πελάτισσα». Συγκεκριμένα έχει να χάσει από αυτήν, από το 2020, όταν ηττήθηκε με 83-86 εντός έδρας. Από τότε έχουν παίξει έξι φορές, με την Ρεάλ να κερδίζει και τις έξι. Το μόνο που μένει, είναι να περάσει στον τελικό και αντί για την Μπαρτσελόνα να βρει την Μάλαγα, έχοντας πάλι πλεονέκτημα έδρας.

ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ, ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Λίγο νωρίτερα διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του ζευγαριού Τουρκ Τέλεκομ-Καρσίγιακα με την Τουρκ Τέλεκομ να ζορίζεται αρκετά στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά τελικά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και κέρδισε με 98-94. Υπενθυμίζεται πως στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η Τουρκ Τέλεκομ τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την Καρσίγιακα να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση. Ο σημερινός αγώνας είναι αρκετά καθοριστικός, αφού ενδεχόμενο προβάδισμα δύο νικών για την Τουρκ Τέλεκομ θα είναι αρκετά δύσκολο να ανατραπεί από την Καρσίγιακα. Ειδικά με την εντυπωσιακή φετινή πορεία της Τουρκ Τέλεκομ, η οποία δείχνει ικανή να «σπάσει» το «δίπολο» Εφές Πίλσεν, Φενέρμπαχτσε μετά από πάρα πολλά χρόνια.

20:30   Τουρκ Τέλεκομ-Καρσίγιακα TBSL

22:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβεντούτ Μπανταλόνα ACB

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |