Γιατί θα βγει MVP στο Μουντομπάσκετ ο Τζέιλεν Μπράνσον;

Reading time4 λ

Ο Τζέιλεν Μπράνσον θέλει να γίνει ο ηγέτης των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπασκετ.

Το FIBA WC 2023 ξεκινά σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία και καθώς το ενδιαφέρον του μπάσκετ στρέφεται ήδη γύρω από τον άξονα του μεγάλου ραντεβού, ανεβαίνει και το… θερμόμετρο για online στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson. Όπως πάντα η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί για ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το στοίχημα ΗΠΑ νικητής FIBA WC 2023, προσφέρεται πλέον στο 1,80** και ακολουθούν από… μακριά ο Καναδάς και η Γαλλία με τις Αποδόσεις τους για Νικήτρια Μουντομπάσκετ 2023 να έχουν ταυτιστεί στο 9,00**.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΤΖΕΙΛΕΝ ΜΠΡΑΝΣΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο προπονητής των ΗΠΑ, Στιβ Κερ, έχει καλέσει παίκτες που μπορούν να συνθέσουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μπορεί να απουσιάζουν οι μεγαλύτεροι σταρ του NBA, αλλά κι αυτοί που βρίσκονται στην αποστολή έχουν τρομερό ταλέντο. Ανάμεσά τους κι ο Τζέιλεν Μπράνσον, ο γκαρντ των Νιού Γιόρκ Νικς. Στην ομάδα συμπεριλαμβάνονται και οι: Πάολο Μπανκέρο (Ορλάντο Μάτζικ), Μάικαλ Μπρίτζες (Μπρούκλιν Νετς), Άνθονι Έντουαρντς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Τάιριζ Χαλιμπέρτον (Ιντιάνα Πέισερς), Τζος Χαρτ (Νιού Γιόρκ Νικς), Μπράντον Ίνγκραμ (Νιού Όρλεανς Πέλικανς), Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (Μέμφις Γκρίζλις), Καμ Τζόνσον (Μπρούκλιν Νετς), Γουόκερ Κέσλερ (Γιούτα Τζαζ), Μπόμπι Πόρτις (Μιλγουόκι Μπακς) και Όστιν Ριβς (Λος Άντζελες Λέικερς).

Για το στοίχημα να αναδειχθεί ο Τζέιλεν Μπράνσον mvp στο Μουντομπάσκετ 2023 οι αποδόσεις έχουν ενδιαφέρον, καθώς είναι από τους τύπους των παικτών που το παιχνίδι σε συνθήκες κανονισμών FIBA βολεύει ώστε να «λάμψει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπασκετ. Είναι ιδιαίτερα ικανός εντός κι εκτός ρακέτας και έχει τις αρετές για να γίνει ο ηγέτης των ΗΠΑ στην προσπάθειά τους να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΖΕΙΛΕΝ ΜΠΡΑΝΣΟΝ MVP ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2023;

Στα 26 του ο Τζέιλεν Μπράνσον προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του δικαιολογώντας στο έπακρο το συμβόλαιο των 104 εκατομμυρίων δολαρίων που του έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι οι Νιού Γιόρκ Νικς. Σε 68 ματς στην κανονική περίοδο του NBA, ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 24 πόντους μέσο όρο με 6,2 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ. Εντυπωσιακό ήταν το ποσοστό του από το τρίποντο (41,6%) καθώς ευστοχούσε σε δύο τρίποντα ανά 4,7 προσπάθειες.

Στα playoffs, πάλι, έκανε ένα βήμα μπροστά κι ανέβασε το επίπεδο της απόδοσής του καθοδηγώντας τους Νικς σε πρόκριση-έκπληξη εις βάρος των Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πρώτο γύρο (4-1). Έπειτα, οι Νικς αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ που έφτασαν ως τον τελικό (4-2). Σε αυτά τα 11 ματς των playoffs, λοιπόν, ο Μπράνσον ήταν εξαιρετικός, δείχνοντας το all-around παιχνίδι του με 27,8 πόντους μέσο όρο και 5,6 ασίστ, 4,9 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα. Εξίσου, όμως, θαυμάσια ήταν και τα ποσοστά του στα δίποντα (55,3% με 7,5 εύστοχα δίποντα ανά 13,6 σουτ) και στις ελεύθερες βολές (91,2%). Τα στατιστικά του αλλά και ο τρόπος που αγωνίζεται είναι ικανά να βοηθήσουν τον Τζέιλεν Μπράνσον να αναδειχθεί MVP στο στοιχημα του μουντομπασκετ 2023.

Μάλιστα, προτού καν ακόμη η ομάδα των ΗΠΑ μπει στο παρκέ για τα φιλικά προετοιμασίας της – όπου ο Τζέιλεν Μπράνσον έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο με ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις – ο Στιβ Κερ ουσιαστικά τον… έχρισε ηγέτη του συγκροτήματός του κι αυτό φαίνεται να «ξεκλείδωσε» ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης στον γκαρντ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΙΛΕΝ ΜΠΡΑΝΣΟΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ FIBA WC 2023

Απ’ όσους έχουν κληθεί ο Τζέιλεν Μπράνσον είναι ο μόνος που είχε την ευθύνη ομάδας που έπαιξε στα playoffs ως η νούμερο ένα επιλογή της. Αυτό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της διοργάνωσης. Με δεδομένο πως είναι δυνατός και δεν διστάζει να διεισδύσει στην αντίπαλη ρακέτα ή να παίξει στο μεσοδιάστημα τριπόντου – μπασκέτας, τα δίποντα και οι βολές μπορούν να γίνουν το… βούτυρο στο ψωμί του και να εξελιχθεί στη νούμερο ένα επιθετική επιλογή των ΗΠΑ. Από τις Αποδόσεις φαίνεται ότι ο Τζέιλεν Μπράνσον μπορεί να αναδειχθεί Κορυφαίος Σκόρερ στο FIBA WC 2023, παρόλο που υπάρχουν «γεννημένοι» σκόρερ στην ομάδα του, όπως ο Άνθονι Έντουαρντς, ο Τάιριζ Χαλιμπέρτον κι ο Μάικαλ Μπρίτζες.

Οι ΗΠΑ συμμετέχουν στον 3ο όμιλο του Μουντομπάσκετ μαζί με την Ιορδανία, την Ελλάδα και τη Νέα Ζηλανδία. Αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στις 26 Αυγούστου κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Στις 28 θα παίξουν με την Ελλάδα και στις 30 θα κλείσουν τη φάση των ομίλων απέναντι στην Ιορδανία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπασκετ κάνει… τζάμπολ στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |