Game Time: Αγκόλα-Αίγυπτος, ώρα πρωτιάς

Reading time3 λ

Καθοριστικό είναι το ματς της Αγκόλας με την Αίγυπτο, όπου υπάρχει πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα.

21:00   Αγκόλα-Αίγυπτος                        Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Αγκόλα λύγισε στο τελευταίο τέταρτο στην Γκαμπόν (0-2) και αποχαιρέτησε οριστικά τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Ουραγός του έκτου ομίλου, με 1 νίκη και 3 ήττες έπειτα από 4 αγωνιστικές, θα επιχειρήσει να διαφυλάξει το γόητρό της, αλλά έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 7 τελευταία επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Αίγυπτος πέρασε θριαμβευτικά από τη Λιβύη (3-0) και παραμένει πρώτη στο γκρουπ. Είναι αήττητη, με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, με παθητικό μόλις 1 τέρμα και ψάχνει το τρίποντο που θα της χαρίσει οριστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει συμπληρώσει 13 αγώνες δίχως ήττα, φιλικούς ή επίσημους, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από την Αγκόλα.

21:00   ΑζαξιόΟρλεάν                            Coupe de France

Η Αζαξιό έκαμψε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων την αντίσταση της Ντιζόν (1-0) και πλέον απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή της Ligue 2. Ακόμα δεν είναι υπόδειγμα αγωνιστικής αξιοπιστίας, αλλά κέρδισε τα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, δίχως να δεχτεί γκολ.

Η Ορλεάν πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Κρετέιγ (2-1) και συνεχίζει να αναρριχάται στην κατάταξη της National. Αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, ωστόσο απέτυχε να κερδίσει στις 6 τελευταίες εξόδους της, στις οποίες σκόραρε μόλις 3 φορές.

21:45   Χάρτλπουλ-Νιούπορτ Κάουντι  League Two Αγγλίας

Η Χάρτλπουλ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στη Γουίκομ για το FA Cup (2-2), αν και προηγήθηκε δύο φορές. Δεν έχει επηρεαστεί, πάντως, από τη φυγή του Ντέιβ Τσάλινορ, συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Άντονι Σουίνι, ενώ διατηρεί τη δυναμική της στο Βικτόρια Παρκ, όπου είναι αήττητη και στα 7 ματς πρωταθλήματος.

Η Νιούπορτ Κάουντι ηττήθηκε στο Σουίντον (0-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EFL Trophy. Οι διαδοχικές ήττες στις διοργανώσεις κυπέλλου κάμπτουν κάπως την ψυχολογία της, όμως, στη League Two έχει συμπληρώσει 6 ματς δίχως ήττα. Στο Χάρτλπουλ, πάντως, δεν έχει κερδίσει ποτέ.

21:45   Μποέμιανς-Σάμροκ Ρόβερς       Premier Division Ιρλανδίας

Η Μποέμιανς κέρδισε με ανατροπή την Ντροχέντα (2-1) και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι του Δουβλίνου. Επιδιώκει τη διατήρησή της στην τέταρτη θέση, είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς, αλλά το μυαλό της βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου με τη Σεντ Πάτρικς στις 28 Νοεμβρίου.

Η Σάμροκ Ρόβερς πέτυχε σπουδαία ανατροπή στο Γουότερφορντ (3-1). Η ήδη εστεμμένη πρωταθλήτρια δεν έχει ηττηθεί στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες πέτυχε 4 νίκες και το μόνο που της απομένει είναι να κερδίσει στο Ντάλιμαουντ Παρκ, όπου έχει ηττηθεί φέτος στις 2 επισκέψεις της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

21:45   Εδιμβούργο Σίτι-Στρανράερ      League Two Σκωτίας

Η Εδιμβούργο Σίτι υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Άλμπιον Ρόβερς (0-4) και υποχώρησε βαθμολογικά. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της είναι διαρκή, έχει αποτύχει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Στρανράερ απώλεσε στο φινάλε τη νίκη κόντρα στην Άνναν Αθλέτικ (2-2), παίζοντας για 46 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, ενώ νίκησε σε μόλις 1 από τις 6 εκτός έδρας αποστολές της στη League Two.