Prime Time: Κολομβία-Βραζιλία, δέκα με τόνο

Reading time2 λ

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική προσφέρουν αναρίθμητες επιλογές για ποντάρισμα

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προκριματική διαδικασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική (CONMEBOL) και τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα. Φυσικά, στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε θαυμάσιες προσφορές για ποντάρισμα πριν από την έναρξή τους καθώς και στο live.

Οι προβολείς είναι στραμμένοι σε δύο αναμετρήσεις: Κολομβία-Βραζιλία και Αργεντινή-Ουρουγουάη. Επειδή έχει αναστατωθεί το καλεντάρι λόγω του COVID-19 (αυτή κανονικά θα ήταν η 5η αγωνιστική) τα ματς παρουσιάζουν νέες προκλήσεις. Η Βραζιλία, για παράδειγμα, παίζει δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας. Προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της αδύναμης Βενεζουέλας, αλλά τα απανωτά ταξίδια και η κούραση που προκαλεί ο συνδυασμός τους με τους συνεχόμενους αγώνες, ίσως αναγκάσουν τον προπονητή Τιτέ σε ευρύτερο ροτέισον από εκείνο που υπολόγιζε. Η ομάδα του αναζητά τη 10η συνεχόμενη νίκη της, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για το τί θα συμβεί με το παιχνίδι με την Αργεντινή που διεκόπη. Η Κολομβία, στο μεταξύ, απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Ουρουγουάης και θα υποδεχθεί τη Βραζιλία με καλύτερη ψυχολογία.

Το Αργεντινή-Ουρουγουάη είναι ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της ζώνης. Αμφότερες έδωσαν δύσκολα ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής – έμειναν στο 0-0 με την Παραγουάη και την Κολομβία, αντίστοιχα. Ο σύντομος χρόνος ανάκτησης δυνάμεων αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα των προπονητών, αν και είναι δεδομένο πως οι παίκτες θέλουν να παίξουν και να δώσουν το 100% του εαυτού τους για να κερδίσουν μια μάχη που δίνει πρεστίζ εκτός από βαθμούς που οδηγούν πιο κοντά στην πρόκριση. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν τα παιχνίδια: Βολιβία-Περού, Βενεζουέλα-Ισημερινός και Χιλή-Παραγουάη.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις και στο μενού των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF). Οι ανακατατάξεις είναι συνεχόμενες από αγωνιστική σε αγωνιστική. Το ματς Παναμάς-Η.Π.Α. κλέβει τις εντυπώσεις. Στο Μεξικό-Ονδούρα, το Μεξικό θα επιδιώξει ν’ ανακάμψει μετά από την αναπάντεχη ισοπαλία με τον Καναδά (1-1). Οι υπόλοιποι αγώνες: Κόστα Ρίκα-Ελ Σαλβαδόρ και Τζαμάικα-Καναδάς. Αξιόλογο και το Μαυριτανία-Τυνησία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής.

Σε επίπεδο συλλόγων, ευκαιρίες για ποντάρισμα θα βρείτε στο Σάντος-Γκρέμιο για τη Serie A της Βραζιλίας και στο Μινεσότα Γιουνάιτεντ-Κολοράντο Ράπιντς για το MLS. Στο κουπόνι του μπάσκετ, τώρα, συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας στο NBA. Μιλγουόκι Μπακς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι μια από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μπαίνει στο τελευταίο στάδιο των τεστ προτού αρχίσει την υπεράσπιση του τίτλου της.

22:00 Σάντος-Γκρέμιο Serie A Brasil

22:00 Μαυριτανία-Τυνησία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

23:00 Μινεσότα Γιουνάιτεντ-Κολοράντο Ράπιντς MLS

23:00 Βολιβία-Περού Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

23:30 Βενεζουέλα-Ισημερινός Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

00:00 Κολομβία-Βραζιλία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:00 Κόστα Ρίκα-Ελ Σαλβαδόρ Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:00 Τζαμάικα-Καναδάς Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:00 Παναμάς-Η.Π.Α. Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:00 Μεξικό-Ονδούρα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Αργεντινή-Ουρουγουάη Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

03:00 Χιλή-Παραγουάη Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:00 Ορλάντο Μάτζικ-Σαν Αντόνιο Σπερς NBA Preseason

02:00 Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σικάγο Μπουλς NBA Preseason

02:30 Μιλγουόκι Μπακς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA Preseason

05:00 Λος Άντζελες Λέικερς-Φίνιξ Σανς NBA Preseason