Prime Time: Μάχη στο Παραγουάη-Αργεντινή

Reading time2 λ

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γεμίζουν το βραδινό κουπόνι με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα

Το βραδινό κουπόνι κινείται στο ρυθμό των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με εξαιρετικές επιλογές τόσο σ’ αυτά της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) όσο και σ’ εκείνα της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF) καθώς και της Αφρικής (CAF). Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα και σε ελκυστικές αποδόσεις.

Στην ζώνη της CONMEBOL, για την 11η αγωνιστική της διαδικασίας, Παραγουάη-Αργεντινή στο «Εστάδιο Ντεφενσόρες δελ Τσάκο». Η Παραγουάη προέρχεται από μια νίκη και μια ισοπαλία στο προηγούμενο «παράθυρο» και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της προκειμένου να ξαναμπεί στην προνομιούχο 5άδα της βαθμολογίας που είτε οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ είτε σε αγώνα μπαράζ για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου. Η Αργεντινή θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα και θα έχει στη διάθεσή της ουσιαστικά όλα τα αστέρια της. «Δυνατές» και οι αναμετρήσεις Ουρουγουάη-Κολομβία και Περού-Χιλή. Στο Βενεζουέλα-Βραζιλία και στο Ισημερινός-Βολιβία, η Βραζιλία κι ο Ισημερινός είναι τα ξεκάθαρα φαβορί. Να σημειώσουμε, εδώ πως οι ομάδες θα έχουν και τους παίκτες τους που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Αγγλίας και δη στην Premier League. Οι νέοι κανονισμοί που αποφάσισε το Ηνωμένο Βασίλειο τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν και να ενσωματωθούν στις αποστολές των συγκροτημάτων των χωρών τους, κάτι που δεν είχε συμβεί τον περασμένο μήνα.

Στην ζώνη της CONCACAF, το Μεξικό-Καναδάς είναι το μεγάλο ματς, ενώ στο Η.Π.Α.-Τζαμάικα, οι Αμερικανοί «καίγονται» για τη νίκη μετά την προβληματική αρχή τους στα προκριματικά. Ονδούρα-Κόστα Ρίκα και Ελ Σαλβαδόρ-Παναμάς ολοκληρώνουν το πρόγραμμα. Στην ζώνη της CAF, στο Μάλι-Κένια και στο Τυνησία-Μαυριτανία, το Μάλι και η Τυνήσια έχουν τον πρώτο λόγο. Όσον αφορά σε επίπεδο συλλόγων ξεχωρίζει το ντέρμπι Σάο Πάολο-Σάντος για τη Serie A της Βραζιλίας. Στο κουπόνι του μπάσκετ, συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας στο NBA, με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα.

22:00 Μάλι-Κένια Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:00 Τυνησία-Μαυριτανία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

00:30 Σάο Πάολο-Σάντος Serie A Brasil

02:00 Σάρλοτ Χόρνετς-Μέμφις Γκρίζλις NBA Preseason

02:00 Φιλαντέλφια 76ερς-Τορόντο Ράπτορς NBA Preseason

02:00 Ουρουγουάη-Κολομβία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Βενεζουέλα-Βραζιλία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Η.Π.Α.-Τζαμάικα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

03:00 Παραγουάη-Αργεντινή Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

03:05 Ονδούρα-Κόστα Ρίκα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

03:30 Ισημερινός-Βολιβία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

04:00 Περού-Χιλή Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

04:40 Μεξικό-Καναδάς Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

05:00 Χιούστον Ρόκετς-Μαϊάμι Χιτ NBA Preseason

05:05 Ελ Σαλβαδόρ-Παναμάς Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου