Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό (24/11/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό για την Ligue 1 με το μυαλό των δύο ομάδων στην επίθεση και κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Parc des Princes» διεξάγεται το ξεχωριστό ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό (24/11/2023) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1. Η ομάδα του Κιλιάν Μπαπέ θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά οι «μονεγάσκοι» έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, το ποδόσφαιρο προσφέρει συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Πριν από το Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό αξίζει μια ματιά στην κατάταξη. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρώτη με 27 βαθμούς και ρεκόρ 8-3-1 και 29-9 γκολ. Η Μονακό είναι 3η με 24 βαθμούς, ρεκόρ 7-3-2 και 25-14 γκολ. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δίνεται στο 1,48** και το διπλό της Μονακό στο 5,84** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Εξάλλου, η Παρί Σεν Ζερμέν προέρχεται από πέντε σερί νίκες και επτά ματς χωρίς ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα (6-1-0). Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δείχνει πως αναπτύσσει την ποδοσφαιρική προσωπικότητά της και σταδιακά γίνεται ολοένα και καλύτερη, τουλάχιστον στο περιβάλλον της εγχώριας διοργάνωσης καθώς στην Ευρώπη έχει αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Ligue 1 κράτησε το μηδέν στην εστία της.

Η Μονακό, από την πλευρά της, είναι αήττητη εδώ και δύο αγωνιστικές. Με δεδομένο πως αυτή τη σεζόν δεν αγωνίζεται σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση το γεγονός πως δίνει ουσιαστικά ένα ματς την εβδομάδα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου την έχει βοηθήσει πάρα πολύ για να δημιουργήσει μια ταυτότητα και να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή της Άντι Χούτερ. Όχι πως δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά αν μη τι άλλο έχει αποκτήσει έναν «μπούσουλα» για το τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Το στοίχημα στην Ligue 1 για τη σεζόν 2023/24 συναρπάζει και στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό ξεχωρίζουν οι Ενισχυμένες Αποδόσεις που προσφέρονται στην πλατφόρμα της Betsson. Το τρίπτυχο νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, goal/goal και να σκοράρει ο Κιλιάν Μπαπέ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα προσφέρεται στο 3,25** από 2,95, την στιγμή που το ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου να είναι 1-0 δίνεται στο 4,40** από 4,00.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

ΣτοΠαρί Σεν Ζερμέν – Μονακό το στοίχημα της αποτελεσματικότητας και ποια ομάδα θα το κερδίσει θα κρίνει και την έκβαση της αναμέτρησης. Η Παρί Σεν Ζερμέν με 29 γκολ υπέρ και η Μονακό με 25, διαθέτουν μακράν τις δύο καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Το στιλ τους επιβάλλει να παίζουν σε φρενήρη ρυθμό και να είναι «φονικές» στο τρανζίσιον.

Η μεγάλη τους διαφορά είναι στην ποιότητα των αμυντικών. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει παίκτες τοπ επιπέδου που μπορούν και κάνουν τη διαφορά, ενώ η Μονακό έχοντας πουλήσει τους καλύτερούς της είναι περισσότερο εκτεθειμένη. Ωστόσο, όπως έχει αποδειχθεί στο Champions League όπου η Παρί μέτρησε τέσσερα γκολ από τη Νιούκαστλ και δύο από τη Μίλαν, όταν η άμυνα της ομάδας του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται υπό πίεση μπορεί να «λυγίσει».

Αποτελέσματα Ligue 1 – 13η αγωνιστική:

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό (5-2)
  • Κλερμόν – Λανς (0-3)
  • Στρασβούργο – Μαρσέιγ (1-1)
  • Νις – Τουλούζ (1-0)
  • Ναντ – Χάβρη (0-0)
  • Μονπελιέ – Μπρεστ (1-3)
  • Λοριάν – Μετς (2-3)
  • Ρεν – Ρεμς (3-1)
  • Λιόν – Λιλ (0-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |