Κατάρ-Σενεγάλη, τρίποντο ελπίδας

Reading time2 λ

Μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν στο παιχνίδι του Κατάρ με τη Σενεγάλη.

Κατάρ-Σενεγάλη     Group A       25/11         15:00

Στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα διεξάγεται η καθοριστική αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα στους οικοδεσπότες και τη Σενεγάλη, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Ξεχωρίζουν, φυσικά, οι επιλογές για το στοίχημα Νικητής Group Α στο παγκοσμιο, στο οποίο αμφότερες οι ομάδες, βέβαια, έχουν πλέον λίγες πιθανότητες. Η Σενεγάλη προσφέρεται πλέον στο 20,00 και οι διοργανωτές στο 80,00.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, βέβαια, θα κρίνει πολλά στη μάχη της πρόκρισης, κάτι που αποδεικνύεται και από τις αποδόσεις του Group Α στο παγκοσμιο, με τη Σενεγάλη να αποδίδει 2,60. Αντίθετα, οι οικοδεσπότες στο στοιχημα του Group Α στο Παγκόσμιο θα πληρώσουν 20,00 αν καταφέρουν να βρεθούν στους «16».

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ

Με το… αριστερό μπήκαν οι διοργανωτές, αφού έχασαν με 2-0 από το Εκουαδόρ στο εναρκτήριο παιχνίδι του Παγκόσμιου. Από το πρώτο ημίωρο είχε διαγραφεί η μοίρα της ομάδας του Φέλιξ Σάντσεθ, αφού δέχτηκε δύο γκολ (κι ένα ακόμα που δε μέτρησε για μια… λεπτομέρεια), ενώ ουδέποτε κατάφερε να αντιδράσει.

Δεν ήταν, όμως, μόνο το αποτέλεσμα της πρεμιέρας που σκόρπισε απογοήτευση. Ήταν η συνολική εικόνα των διοργανωτών που έφερε κατήφεια. Ανεπαρκείς αμυντικά και ανήμποροι επιθετικά, θα προσπαθήσουν να αμβλύνουν τις εντυπώσεις και να κυνηγήσουν το τρίποντο με το οποίο θα διατηρήσουν «ζωντανή» την ελπίδα πρόκρισης. Είναι αμφίβολος ο Αχμέντ Αλααελντίν (επιθετικός).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Πικρή ήταν η πρώτη αγωνιστική για τη Σενεγάλη, αφού ηττήθηκε με 2-0 από την Ολλανδία. Τα Λιοντάρια της Τεράνγκα ήλεγχαν τον αγώνα, αλλά δύο λάθη του γκολκίπερ Εντουάρ Μεντί στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτά που τα οδήγησαν στην ήττα. Πλέον αυτό το ματς είναι αποφασιστικής σημασίας και μονάχα η νίκη θα διατηρήσει το συγκρότημα του Αλιού Σισέ στο κόλπο της πρόκρισης.

Φάνηκε, πάντως, ότι το κενό που άφησε στην επίθεση ο τραυματισμός του Σαντιό Μανέ είναι τεράστιο. Η Σενεγάλη είχε ευκαιρίες, αλλά όχι το ιδανικό τελείωμα για να βρει δίχτυα. Πάντως, η ποιότητά της είναι εμφανής, αλλά προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών, με τους Σεϊκού Κουγιατέ (μέσος) και Αμπντού Ντιαλό (αμυντικός) να είναι αμφίβολοι.