Σενεγάλη-Ολλανδία, αλλαγή δεδομένων

Reading time2 λ

Μοναδικές επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν στη μεγάλη αναμέτρηση της Σενεγάλης με την Ολλανδία.

Σενεγάλη-Ολλανδία      Group A        21/11          18:00

Στο «Al Thumama» της Ντόχα διεξάγεται η μεγάλη μονομαχία της Σενεγάλης με την Ολλανδία, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Δύο ομάδες που έχουν τον ρόλο του φαβορί, όπως δείχνουν οι αποδόσεις του Group A στο παγκοσμιο. Τόσο στο στοιχημα Νικητής του Group A στο Παγκόσμιο, όπου η Ολλανδία προσφέρεται στο 1,40, με τη Σενεγάλη την ακολουθεί στο 5,50, όσο και στοιχημα πρόκρισης από το Group A στο παγκοσμιο, όπου οι Οράνιε αποδίδουν 1,10 και οι πρωταθλητές Αφρικής 1,90.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Η Σενεγάλη ταξίδεψε με όνειρα… χίλια σε αυτή τη διοργάνωση. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον περασμένο Φεβρουάριο, στο οποίο νίκησε την Αίγυπτο, αλλά και η πρόκριση επί των Φαραώ στα μπαράζ του Παγκόσμιου, δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας. Στα Λιοντάρια της Τεράνγκα υπήρχε η πεποίθηση ότι μπορεί να επαναληφθεί η προ 20ετίας πορεία στα γήπεδα της Άπω Ανατολής. Τότε που η Σενεγάλη έφτασε ως τα προημιτελικά του Παγκόσμιου.

Ο Αλιού Σισέ έχει στα χέρια του πιθανότατα την πιο ταλαντούχα φουρνιά του σενεγαλέζικου ποδοσφαίρου. Με παίκτες όπως οι Εντουάρ Μεντί και Καλιντού Κουλιμπαλί της Τσέλσι, ο Ιντρίσα Γκέιγ της Έβερτον και κυρίως ο αρχηγός Σαντιό Μανέ της Μπάγερν. Μόνο που ο τελευταίος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει οριστικά από τα παιχνίδια της Σενεγάλης στη διοργάνωση, αλλάζοντας τα δεδομένα.

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Μεγάλες φιλοδοξίες έχει και η Ολλανδία, που επιστρέφει μετά την απουσία της στο Παγκόσμιο του 2018. Οι Οράνιε μπορεί να μην έχουν τα τεράστια ονόματα με τα οποία έφτασαν ως τον τελικό το 2010 και στην τρίτη θέση το 2014. Η παρουσία του Λουίς Φαν Χάαλ, που ήταν προπονητής στην προ οκταετίας σπουδαία πορεία, όμως, αποτελεί εχέγγυο στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσουν ξανά οι Ολλανδοί.

Με ηγέτη της άμυνας τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, σπουδαίες μονάδες σε όλες τις γραμμές, όπως οι Ματάις Ντε Λιχτ της Μπάγερν, Φρένκι Ντε Γιόνγκ και Μέμφις Ντεπάι της Μπαρτσελόνα, Στίβεν Μπεργκχάους του Άγιαξ και Κόντι Γκακπό της Αϊντχόφεν, οι Οράνιε θα επιχειρήσουν νε επιχειρήσουν να επιβάλουν τον νόμο τους. Και να αποδείξουν ότι δικαίως τα προγνωστικά τους τοποθέτησαν την ταμπέλα του φαβορί στο Group A.