Ματς αστεριών το Άστον Βίλα-Τσέλσι

Reading time6 λ

Πολλές επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν στον τελικό τετράδας της Τσέλσι με την Άστον Βίλα.

Οι μάχες για τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια του UEFA Champions League, αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη, κλέβουν την παράσταση στην τελευταία αγωνιστική της αγγλικής Premier League, που διεξάγεται στις 18:00 και φυσικά δημιουργούν εξαιρετικές προϋποθέσεις για live στοίχημα. Κυριαρχεί το ματς Άστον Βίλα-Τσέλσι, όπου η Τσέλσι ψάχνει νίκη ώστε να τερματίσει σίγουρα στην τετράδα. Το ίδιο ισχύει στο Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας για τη Λίβερπουλ. Τα βλέμματα θα βρίσκονται φυσικά και στο Λέστερ-Τότεναμ. Εκεί, η Λέστερ αναζητεί τρίποντο και στραβοπάτημα μιας εκ των Τσέλσι, Λίβερπουλ ώστε να κλέψει τη θέση της τετράδας, την ώρα που η Τότεναμ χρειάζεται τους τρεις βαθμούς ώστε να μη χάσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον, η Γουέστ Χαμ χρειάζεται μια ισοπαλία ώστε να προκριθεί στο UEFA Europa League. Στο Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον, έχουμε την απονομή του πρωταθλήματος στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως η Έβερτον κυνηγά τη νίκη και παράλληλα μια γκέλα της Τότεναμ, ώστε να συμμετάσχει στο UEFA Europa Conference League. Ίδιο διακύβευμα και στο Άρσεναλ-Μπράιτον για την οικοδέσποινα Άρσεναλ, που πέρα από δική της νίκη, ψάχνει αποτυχίες τόσο της Τότεναμ όσο και της Έβερτον. Στο Λιντς-Γουέστ Μπρόμιτς, η Λιντς έχει μαθηματικές, αλλά όχι πρακτικές ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Ευκαιρία για θέαμα αποτελούν οι αγώνες  Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι και Φούλαμ-Νιούκαστλ.

Η κούρσα για την έξοδο στο UEFA Champions League κρίνεται στο νήμα στην ιταλική Serie A. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Αταλάντα-Μίλαν που αρχίζει στις 21:45, αφού η Μίλαν χρειάζεται μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί στην τετράδα, τη στιγμή που η φιναλίστ του κυπέλλου Αταλάντα έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Την ίδια στιγμή, υπάρχει το Νάπολι-Ελλάς Βερόνα, στο οποίο η Νάπολι προσβλέπει σε νίκη για να κρατήσει το σεντόνι, ενώ στο Μπολόνια-Γιουβέντους, η κυπελλούχος Γιουβέντους όχι μόνο καλείται να νικήσει, αλλά θέλει και στραβοπάτημα μιας εκ των Μίλαν ή Νάπολι ώστε να τρυπώσει στην τετράδα την τελευταία στιγμή.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον υπάρχει στο ματς Σπέτσια-Ρόμα. Η Ρόμα χρειάζεται τη νίκη ώστε να σφραγίσει το ευρωπαϊκό της διαβατήριο, την ίδια στιγμή που στο Σασουόλο-Λάτσιο, η Σασουόλο κυνηγά τους τρεις βαθμούς και προσεύχεται για γκέλα της Ρόμα, ώστε να βρεθεί αυτή στην έβδομη θέση. Στις 16:00, συναντάμε το Ίντερ-Ουντινέζε, όπου θα υπάρξει η επίσημη στέψη της πρωταθλήτριας Ίντερ, ενώ στερείται βαθμολογικού ενδιαφέροντος το Τορίνο-Μπενεβέντο καθώς η Τορίνο σώθηκε και μαθηματικά με τον βαθμό που πήρε από τη Λάτσιο.

Πλήρης δράση υπάρχει στη Football League. Στο Νότο, αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει στα παιχνίδια Καλλιθέα-Επισκοπή και Σαντορίνη 2020-Ιάλυσος. Τόσο η Καλλιθέα, όσο και η Επισκοπή χρειάζονται τη νίκη ώστε να διατηρηθούν στα ψηλά για την άνοδο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ιάλυσο στην ισχυρή έδρα της Σαντορίνης 2020. Στο Βορρά, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο τα ματς Πιερικός-Καβάλα, Αλμωπός Αριδαίας-Βέροια και Πανσερραϊκός-ΑΕΠ Κοζάνης, στα οποία η Καβάλα, η Βέροια και ο Πανσερραϊκός προσβλέπουν σε επιτυχίες, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα κούρσα κορυφής.

15:30   Σαντορίνη 2020-Ιάλυσος                     Football League

16:00   Ίντερ-Ουντινέζε                                    Serie A Ιταλίας

17:00   Καλλιθέα-Επισκοπή                             Football League

17:00   Αλμωπός Αριδαίας-Βέροια                  Football League

17:00   Πιερικός-Καβάλα                                 Football League

17:00   Πανσερραϊκός-ΑΕΠ Κοζάνης             Football League

18:00   Άρσεναλ-Μπράιτον                             Premier League Αγγλίας

18:00   Άστον Βίλα-Τσέλσι                             Premier League Αγγλίας

18:00   Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον                  Premier League Αγγλίας

18:00   Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ        Premier League Αγγλίας

18:00   Λέστερ-Τότεναμ                                  Premier League Αγγλίας

18:00   Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας                 Premier League Αγγλίας

18:00   Λιντς-Γουέστ Μπρόμιτς                      Premier League Αγγλίας

18:00   Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον                   Premier League Αγγλίας

18:00   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι             Premier League Αγγλίας

18:00   Φούλαμ-Νιούκαστλ                             Premier League Αγγλίας

21:45   Αταλάντα-Μίλαν                                 Serie A Ιταλίας

21:45   Μπολόνια-Γιουβέντους                       Serie A Ιταλίας

21:45   Νάπολι-Ελλάς Βερόνα                         Serie A Ιταλίας

21:45   Σασουόλο-Λάτσιο                               Serie A Ιταλίας

21:45   Σπέτσια-Ρόμα                                      Serie A Ιταλίας

21:45   Τορίνο-Μπενεβέντο                             Serie A Ιταλίας