Prime Time: Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον υπό πίεση

Reading time2 λ

Το βραδινό κουπόνι παρουσιάζεται μεγάλη ποικιλία ευκαιριών για ποντάρισμα

Η 6η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον στο Λονδίνο. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και στο live. Εντυπωσιάζουν και τα ειδικά στοιχήματα.

Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται υπό πίεση για ν’ αρχίσει ν’ αποδίδει. Έχει μόλις μια νίκη σε πέντε αγωνιστικές, ενώ η άμυνά της εμφανίζεται ιδιαίτερα ευάλωτη. Η μεγαλύτερη ανησυχία στο εσωτερικό του συλλόγου αφορά στο χρόνο που θα χρειαστεί η ομάδα ώστε να φτάσει στο επίπεδο που τη θέλει ο προπονητής Πατρίκ Βιεϊρά. Η Μπράιτον, από τη μεριά της, έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στο αγγλικό πρωτάθλημα. Έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές και λειτουργεί εξαιρετικά σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, αλλά ιδίως στις δύο περιοχές. Γνωρίζοντας πως είναι αναπάντεχο αυτό που συμβαίνει στο κλαμπ ελπίζουν η ομάδα να μην πέσει απότομα, αλλά να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα ιδίως με αντιπάλους παρόμοιου βεληνεκούς.

Στην La Liga, η 6η αγωνιστική κατεβάζει… ρολά με το ματς Θέλτα-Γρανάδα. Η Θέλτα προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Λεβάντε. Ήταν η πρώτη της επιτυχία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Εδουάρδο Κοουδέτ από την αρχή της σεζόν έπαιζε καλά, αλλά δεν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες της. Τώρα, το στοίχημα είναι να βελτιώσει την άμυνά της, ελπίζοντας πως η επίθεση «ξεκόλλησε». Η Γρανάδα, ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη. Τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες για ένα συγκρότημα που δυσκολεύεται αμυντικά. Οι αποφάσεις του κόουτς Ρομπέρτ Μορένο βρίσκονται στο… μικροσκόπιο και υπάρχουν φήμες πως ένα άσχημο αποτέλεσμα ακόμη και μπορεί να βάλει τη διοίκηση σε σκέψεις για την παραμονή του στον πάγκο. Για τη Segunda Division, Φουενλαμπράδα-Καρταχένα.

Έπειτα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Μποαβίστα-Εστορίλ για την Primeira Liga. Στην Αργεντινή, ξεχωρίζει το Αρχεντίνος Τζούνιορς-Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ άκρως ανταγωνιστικά ματς διεξάγονται στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, στο Περού, στην Παραγουάη και στην Κολομβία.

22:00 Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον Premier League

22:00 Θέλτα-Γρανάδα La Liga

22:00 Φουενλαμπράδα-Καρταχένα Segunda Division

23:15 Μποαβίστα-Εστορίλ Primeira Liga

23:30 Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ-Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίν Liga A Peru

00:00 Αρχεντίνος Τζούνιορς-Ράσινγκ Κλουμπ Liga Profesional Argentina

02:00 Βάσκο ντα Γκάμα-Γκοϊάς Serie B Brasil

02:30 Σολ δε Αμέρικα-Γκουαρανί Primera Division Paraguay

02:15 Νιούελς Ολντ Μπόις-Ουρακάν Liga Profesional Argentina

04:00 Ουΐλα-Λα Εκιδάδ Primera A Colombia