Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (14/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι σε συναρπαστικό ματς για την Premier League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (14/05/2024) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Premier League. Η Τότεναμ παλεύει για να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί το πρωτάθλημα κι έχει ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο ποδόσφαιρο προσφέρει συναρπαστικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Τότεναμ βρίσκεται στο 7,15** και το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι δίνεται στο 1,37** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για την σπουδαία αναμέτρηση είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση όσον αφορά στο φαβορί, αλλά η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει πως οι φιλοξενούμενοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στα στατιστικά, πάντως, υπάρχουν στοιχεία που ξεχωρίζουν. Η Μάντσεστερ Σίτι πάει στο ματς με 26-7-3 και 91-33 γκολ και 13-2-3 με 43-18 τέρματα, ενώ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Έχει νικήσει στα τελευταία επτά παιχνίδια της στην Premier League με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι;

  • Τον περασμένο Φεβρουάριο η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 1-0 στην έδρα της Τότεναμ. Όχι μόνο ήταν η πρώτη επιτυχία της εκεί μέσα, αλλά σκόραρε για πρώτη φορά. Πριν από αυτό μετρούσε πέντε ήττες σε πέντε ματς.
  • Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τότεναμ απέσπασε ισοπαλία 3-3 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με επική ανατροπή στο ματς τους για τον α’ γύρο της Premier League.

Η Τότεναμ στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της με άλλα μεγάλα κλαμπ της Premier League δεν τα πήγε καλά. Έχασε με 4-0 από τη Νιούκαστλ εκτός έδρας, με 3-2 από την Άρσεναλ εντός έδρας, με 2-0 από την Τσέλσι εκτός έδρας και με 4-2 από την Λίβερπουλ στο «Anfield». Κι ενώ στα αγγλικά ΜΜΕ έχουν δημιουργηθεί αμφιβολίες για την προσήλωσή της και την ενέργειά της, η ίδια παραμένει πιστή στις αρχές της κι έχει την πεποίθηση πως μπορεί να παρουσιάσει ξανά την καλύτερη βερσιόν της. Το περασμένο Σάββατο (11/5) νίκησε εντός έδρας 2-1 την Μπέρνλι.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η πιο πρόσφατη επιτυχία της ήταν το 4-0 επί της Φούλαμ στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο (11/5). Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν διεκδικεί το νταμπλ στην Αγγλία, αλλά στο εσωτερικό της δεν γίνεται ούτε λόγος για τον τελικό του Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πάντες παρουσιάζονται αφοσιωμένοι στο να δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν στο ματς κόντρα στην Τότεναμ.

Οι αποδόσεις στην Premier League ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο πλησιάζει στο τέλος του και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν επιθετική φιλοσοφία και δεν αναμένεται να αλλάξουν προσέγγιση. Το Over 3,5 δίνεται στο 1,73** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι το στοίχημα για τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο έχει να κάνει με την εύρεση λύσεων στο πρέσινγκ. Αμφότερες πιέζουν ψηλά και ασταμάτητα. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους χάρισαν μοναδικές τακτικές μονομαχίες. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Τότεναμ δεν έχει στο μάξιμουμ τον αναπληρωματικό κίπερ Φόρστερ, τους αμυντικούς Ουντότζιε, Σεσενιόν, Ντέιβις, τον μεσοεπιθετικό Σόλομον και τους επιθετικούς Βέρνερ και Ριτσάρλισον. Η Μάντσεστερ Σίτι, πάλι, δεν έχει στο απόλυτο τον πολύτιμο αμυντικό Ακέ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ